UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Києві
  4. Резюме Інженер з охорони праці, Представник керівництва з інтегрованої системи менеджменту в Києві
  5. Інженер з охорони праці, Представник керівництва з інтегрованої системи менеджменту
Запропонувати вакансію
Резюме Інженер з охорони праці, Представник керівництва з інтегрованої системи менеджменту
Дергачов Олександр

Professional resumeПрофесійне резюме, в якому вказані: ел.пошта, телефон, зарплатня, досвід роботи, освіта та інша важлива інформаціяІнженер з охорони праці, Представник керівництва з інтегрованої системи менеджменту

Заблоковано
20 000 грн.
 20 жовтня 2022  Місто: Київ
Вік:57 років
Режим роботи:повний робочий день
Рубрики: Виробництво; Керівництво; Торгівля, продажі, закупівлі
або зареєструйтеся на сайті як роботодавець, щоб бачити контактну інформацію.

Досвід роботи

інженер з охорони праці, а також представник керівництва та внутрішній аудитор з інтегрованої системи менеджменту (ISO 9001, 14001, 45001
ТОВ "СЕРВІС СТОЛИЦЯ ІННОВЕЙШН" (Виготовлення, монтаж та обслуговування металевих конструкцій (рекламні конструкції, зупиночні комплекси, кіоски, вуличні меблі)), Київ
01.2013 − По теперішній час (11 років 3 місяці)

1. Інженер з охорони праці. Розроблення інструкцій, положень, навчальних програм, проектів наказів та іншої документації з питань охорони праці. Проведення вступних інструктажів з питань охорони праці і контроль проведення керівниками структурних підрозділів інших інструктажів (первинний, повторний, позаплановий, цільовий). Забезпечення керівників структурних підрозділів всією необхідною документацією з питань охорони праці і надання їм допомоги в її заповненні. Організація і контроль проведення медичних оглядів працівників. Організація проведення атестації робочих місць. Організація і проведення навчань працівників і керівників з питань охорони праці як у навчальних центрах так власними силами. Участь у постійнодіючій комісії підприємства з перевірки знань працівників з питань охорони праці. Контроль дотримання працівниками і керівниками структурних підрозділів вимог інструкцій та інших номативно-правових актів з питань охорони праці. Складання приписів на усунення виявлених порушень. Контроль своєчасного проведення технічного огляду обладнання та автотранспорту. Організація своєчасних випробувань засобів індивідуального захисту (монтажні пояси, стропи). Робота, пов'язана із отриманням дозволів від Дежпраці на роботи підвищеної небезпеки. Співпраця з перевіряючими органами з питань охорони праці.

2. Представник керівництва та внутрішній аудитор інтегрованої системи менеджменту (ISO 9001:2015; 14001:2015; 45001:2018). Брав безпосередню участь у розробці та впровадженні в компанії міжнародних стандартів ISO 9001:2015 (система менеджменту якості), ISO 14001:2015 (екологія); ISO 45001:2018 (охорона здоров'я (охорона праці)). Маю сертифікати внутрішнього аудитора з цих напрямків, які щорічно маю підтверджувати. Проведення в підрозділах компанії аудитів 2 рази на рік з метою виявлення невідповідностей діючим стандартам і доведення цього до вищого керівництва. Участь у щорічних зовнішніх аудитах щодо відповідності діяльності компанії вищепереліченим міжнародним стандартам. Ведення всієї необхідної документації.

Заступник головного інженера з охорони праці. Начальник відділу охорони праці.
ПАТ "НОВА ЛІНІЯ" (Мережа будівельних супермаркетів), Київ
03.2008 − 12.2012 (4 роки 9 місяців)

Розроблення інструкцій, положень, навчальних програм, проектів наказів та іншої документації з питань охорони праці. Проведення вступних інструктажів з питань охорони праці і контроль проведення інших інструктажів (первинний, повторний, позаплановий, цільовий) керівниками структурних підрозділів. Забезпечення керівників структурних підрозділів всією необхідною документацією з питань охорони праці і надання їм допомоги в її заповненні. Організація і контроль проведення медичних оглядів працівників. Організація і проведення навчань працівників і керівників з питань охорони праці як у навчальних центрах так власними силами. Участь у постійнодіючій комісії підприємства з перевірки знань працівників з питань охорони праці. Контроль дотримання працівниками і керівниками структурних підрозділів вимог інструкцій та інших номативно-правових актів з питань охорони праці. Складання приписів на усунення виявлених порушень. Робота, пов'язана із отриманням дозволів від Дежпраці на роботи підвищеної небезпеки. Співпраця з перевіряючими органами з питань охорони праці. Контроль роботи інженерів з охорони праці у всіх торгових центрах мережі.

Освіта

Одеська державна консерваторія
Викладач по класу баяна. Деригент оркестру
повна вища, 09.1991 − 05.1995 (3 роки 7 місяців)

Додаткова інформація

Особисті якості, хобі, захоплення, навички: Комунікабельний, відповідальний, з почуттям гумору. Маю авто, захоплююсь виноробством.
Мета пошуку роботи, побажання до місця роботи: Інженер з охорони праці. Представник керівництва з інтегрованої системи менеджменту (ISO 9001:2015; 14001:2015; 45001:2018) Зручне розташування офісу у м. Київ.

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Часто шукають

↑ Вгору