UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Обухові
  4. Резюме Няня в
  5. Няня
Дане резюме вже не актуально.

Воно було збережено на сайті і поміщено в архів резюме в ознайомлювальних цілях.

Знайти схожі резюме

Няня

Заблоковано
15 000 грн.
 20 червня 2018  Місто: Обухів
Вік:54 роки
Режим роботи:повний робочий день
Рубрики: Домашній сервіс; Наука, освіта, переклади
 Є діти 

Досвід роботи

Няня
У сім'ї
02.2013 − 06.2018 (5 років 4 місяці)
Догляд за дітьми, який в цілому в себе включає всебічний розвиток, прогулянки, навчання, дотримання дисципліни. Формування свідомих та прагнучих до пізнання життя зірок. Останні два роки відвозила і забирали дітей зі школи та садочу.

Освіта

середня,  −

Знання мов:

Російська - Початковий, Українська - Початковий

Додаткова інформація

Особисті якості, хобі, захоплення, навички: Усе своє життя радувалась за кожне нове досягнення власних дітей і ще 10 років тому коли усвідомила, що вони вже і в правду дорослі та самостійні, вирішила себе спробувати у якості няня, і з таким же ж натхненням вкладати свою турботу в інших діток, в чому власне себе і знайшла. Тому якщо ви прагнете знайти людину яка буде лише спостерігати та контролювати вашу малечу, то це не про мене. Завжди прагну давати дітям більше, а ніж просто бути для них тіткою яка щось заставляє чи забороняє!

Як на мене, у вихованні дітей існує лише один досвід, який вартий уваги. У моєму випадку - це двоє дорослих, чудово вихованих синів. Також за час своєї професійної діяльності (більше 10ти років) - це робота у двох гарних сім'ях, як в першій так і у другій працювала не менше 4х років у останній досі доглядаю та виховую по двоє діток водночас. Знаю як бути для дітей другом, а коли потрібно залишатись стійким так мовити вихователем. Знаю як важлива для батьків підтримка у питанні виховання дітей, тому впевнено можу бути надійною опорою.

Ніколи не відносилась до роботи няні як до шаблонної чи рутинної, завжди з любов'ю будую відносини з сім'єю яка бачить у мені надійного помічника у такому важливому питанні.

Мабуть доволі актуально, останні два роки няня- водій. Не становить для мене складнощі відвезти діток в школу чи у садочок.

Догляд за дітьми за кордоном допоки батьки насолоджуються відпочинком чи особистими справами - запросто. Чимало практики і тут (Туреччина, Іспанія, Греція) і звісно на теренах неньки України.

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору