UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Вишневому
  4. Резюме Оператор ПК, аналітик в
  5. Оператор ПК, аналітик
Дане резюме вже не актуально.

Воно було збережено на сайті і поміщено в архів резюме в ознайомлювальних цілях.

Знайти схожі резюме

Оператор ПК, аналітик

Заблоковано
9 000 грн.
 24 липня 2018  Місто: Вишневе
Вік:45 років
Режим роботи:повний робочий день
Рубрики: Консалтинг; Офісний персонал

Досвід роботи

Головний державний ревізор- інспектор
Державна фіскальна служба України
06.2013 − 04.2018 (4 роки 10 місяців)
- прогнозування та доведення індикативних показників доходів бюджетів та єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування (далі - єдиний внесок) у розрізі територіальних органів ДФС; - організація роботи із прогнозування та аналізу сплати податків, зборів, платежів відповідно до норм Закону України «Про Державний бюджет України» на поточний рік; - створення та накопичення масивів аналітичної інформації з ключових показників діяльності ДФС; - робота з базами даних в різних напрямках (платників податків та податків і зборів); - контроль за розподілом територіальними органами ДФС індикативних показників доходів по податках (зборах) та інших платежах між підпорядкованими територіальними органами; - виконання окремих завдань та доручень керівництва ДФС з питань, що належать до компетенції структурного підрозділу; - підготовка за дорученням керівництва ДФС аналітичних та інформаційних матеріалів у межах компетенції; - надання необхідної інформації за результатами роботи структурного підрозділу для підготовки інформаційно-аналітичних матеріалів на засідання Колегії; - використання в установленому порядку інформаційних ресурсів ДФС; - використання автоматизованих систем для обліку, накопичення, зберігання та обробки персональних даних працівників ДФС з метою інформаційно-аналітичного забезпечення керівництва ДФС; - організація виконання завдань та доручень керівництва ДФС з питань, що належать до компетенції Департаменту; - підготовка за дорученням керівництва ДФС аналітичних та інформаційних матеріалів у межах компетенції; - надання необхідної інформації за результатами роботи відділу для підготовки інформаційно-аналітичних матеріалів на засідання Колегії;

Освіта

Академії державної податкової служби України
«фінанси» та здобула кваліфікацію фінансиста
повна вища, 09.1996 − 06.2002 (5 років 9 місяців)

Знання мов:

українська російська - Початковий

Додаткова інформація

Особисті якості, хобі, захоплення, навички: а). Вишиваю картини, хожу на басеєн б). Політикою та новинами в). Комунікабельна, люблю аналітичну роботу, досягаю мети та поставлених переді мною завдань, енергійна, наполеглива, вмію налагоджувати контакти, люблю працювати в команді, у відносинах з колегами по роботі. При виконанні покладених керівництвом завдань, творчо підхожу до їх вирішення, вміло користуюся інструктивними та методичними матеріалами. Протягом робочого дня вмію оптимально розподілити свої службові завдання з метою якісного їх виконання. Постійно працюю над підвищенням свого професійного рівня.
  • 1. Маю знання на рівні досвідченого користувача: ПК , Office (Word, Excel, Outlook), робота з Інтернетом, (Mozilla Firefox, Power Point)
  • 2. Вмію працювати з багаторівневими формулами (зведені таблиці, робота з функціями ВПР, вкладені функції, дворівневі списки, вміння комбінувати файли, побудова об'ємних таблиць шляхом зведення файлів / листів / таблиць).
  • 3. 1С 8.3 (закінчила курси 15 липня 2018 року).

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору