UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Вінниці
  4. Резюме Php/backend/fullstack developer в
  5. Php/backend/fullstack developer
Дане резюме вже не актуально.

Воно було збережено на сайті і поміщено в архів резюме в ознайомлювальних цілях.

Знайти схожі резюме

Php/backend/fullstack developer

Заблоковано
16 000 грн.
  1 травня 2017  Місто: Вінниця
Вік:34 роки
Режим роботи:повний робочий день
Рубрики: IT, WEB фахівці
 Є діти 

Досвід роботи

back-end(full-stack) dveloper PHP
Oscorp
11.2016 − (2016 років 11 місяців)
Супровід існуючих проектів (yii1.1, бітрікс-1с, самописи без документації, чистий пхп, modx revo, Yupe), розробка нових (yii2, wordpress), перенос існуючих проектів (modx revo, бітрікс(поки що безуспішно)). Досягнення. Познайомився з: yii1.1 (додавав функціонал в адмінки, натягував верстку на бекенд, робив гео та локалізацію); бітрікс-1с (робив задню частину 2х конкурсів в інтернет магазині + ajax, робив його копію на піддомені для заверстування мобільної версії, "генерив" код скидки коли користувач хотів вийти з корзини, міняв вигляд плашок зі скидкою(jQuery), та повертав користувача на попередню сторінку(після реєстрації/авторизації js) правила на скидку товарів); самописом (невелика та короткострокова підтримка, перенос на Yii2); wordpress (переробляв чужий плагін для збереження відео з ютуба, редагував чужий плагін (гео) для показу відповідного контактного телефону, перенос 2х сайтів з вп на Yii2), modx revo(переніс 2 проекти, підправив сніпет); Yupe(зробив з українського інтернет магазину - російський (нічого особливого, заміна служб доставки та урла запиту в базу для відображення фільтру); розробкою без використання CVS; розробкою по "чітких" ТЗ (зробив ленд на Yii2. дизайн, верстка - не мої. Коли потрібно було віддавати замовнику, виявилося - що той функціонал - лишній, в базу вони нічого писати не будуть і взагалі - конфлікт "системних файлів modx та Yii". Довелось знести всю адмінку, точки на карті та урли відео читати з файла, і весь функціонал запхнути в один файл); фіксами та допилюванням функціоналу на продакшн версіях без можливості ознайомлення з воркфлоу App; також ручними "мерджами" правок. Детальніше про проекти в яких приймав участь можна дізнатись на http://sawfly.zzz.com.ua.
Back-end/Full-stack developer php
Sevenhands
05.2016 − 10.2016 (4 місяці)
Працював в основному на backend'і (RESTfull API). рідко на frontend. Deploy відбувався спочатку на Vagrant (перші 2 місяці), далі перейшли на Docker. Інтегрував платіжні системи UaPay (API на Laravel 5.2, бібліотека під omnipay), Sofort & Trustly (API на Express 4). Інтегрував lending system Pingyo for GB (API на Laravel 5.2). Зробили пакет для розсилки (email, sms, fcm/gcm) на Laravel 5.2. Писав тести (phpunit). Працював з БД (MariaDB(MySQL), SQLite, MongoDB, Redis). На frontend використовув angularjs, jquery, html/css, bootstrap-material. Зробили мінічат з використанням Pusher для переписки замовника з виконавцем в реал таймі(моя частина серверна).

Освіта

ВНТУ
Математическое моделирование
не має значення, 11.2011 − 10.2014 (2 роки 11 місяців)
ВНТУ
Машиностроение
повна вища, 09.2006 − 10.2011 (5 років 1 місяць)

Додаткова інформація

Особисті якості, хобі, захоплення, навички: -Ріднa мова - українська, добре володію російською, англійською - посередньо (документацію читаю). -Deploy: Docker -Backend: PHP5.6/7.0, Laravel5.2, NodeJS, ExpressJS, Symfony2, Yii2 -DB: MariaDB (MySQL), SQLite, MongoDB, Redis. -Frontend: JavaScript, AngularJS, jQuery, HTML, CSS, bootstrap, bootstrap-material. -skype: eugene.sawfly -додаткова інформація: http://sawfly.zzz.com.ua -Ознайомитись з тестовими завданнями від 18.10.2016 по 11.11.2016 можна тут: https://github.com/sawfly

Docker, Git, PHP, Laravel5, Yii2, NodeJS, ExpressJS, AngularJS, jQuery, JS, MySQL/MariDB, MongoDB, Redis, SQLite, Symfony2. Знаком с битрикс-1с, wordpress, modx, yupe.

Мета пошуку роботи, побажання до місця роботи: Найти работу больше для написания кода, а не клепания и сопровождения сайтов с зоопарком CMS без времени ознакомиться как с воркфлоу цмс так и чужим кодом.

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору