UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Житомирі
  4. Резюме Помощник юриста в
  5. Помощник юриста
Дане резюме вже не актуально.

Воно було збережено на сайті і поміщено в архів резюме в ознайомлювальних цілях.

Знайти схожі резюме

Помощник юриста

Заблоковано
4 000 грн.
 25 березня 2017  Місто: Житомир
Вік:26 років
Режим роботи:повний робочий день
Рубрики: Юриспруденція, право

Досвід роботи

Товарознавець
Маркет
06.2016 − 11.2016 (5 місяців)
Обов'язки : перевірка відповідності якості товарів нормативним документам; контроль за виконанням правил реалізації товару, умовами зберігання, а також надходженням товару в підприємство торгівлі; складання необхідних документів на поставку, а також претензії або відповіді на них; ведення постійного товаро обігу; проводити інвентаризацію та усувати причини утворення неліквіду; здійснювати заходи щодо підготовки товарів до продажу; складати квартальні звіти по руху товарів.

Освіта

ЖККБП
Правознавство
незакінчена вища, 08.2012 − 06.2016 (3 роки 10 місяців)

Додаткова інформація

Особисті якості, хобі, захоплення, навички: Кулигіна Світлана Дмитріївна Дата народження: 15.05.1997р. Місце проживання: м.Житомир Мета: знайти перспективну роботу з кар'єрним ростом, де можна проявити себе та свої здібності. Освіта: молодший спеціаліст. В даний час навчаюсь на заочній формі в Національній Академії внутрішніх справ України. 06.08.2012-30.06.2016 – Житомирський кооперативний коледж бізнесу і права. Спеціальність: «Правознавство» Кваліфікація: «Молодший спеціаліст». Досвід роботи: 11.04 -25.04.16 – виробнича практика в Житомирській ОДПІ ГУ ДФС у Житомирській області. червень 2016 - листопад 2016 – Маркет «Манго» посада: товарознавець Мови: українська мова – рідна, російська мова – вільно. Особисті якості : уважність, комунікабельність, відповідальність, , пунктуальність, вміння та бажання працювати в колективі, аналітичні здібності, грамотне усне та письмове мовлення, працюю над підвищенням свого професійного та теоретичного рівня.

Навички:

Впевнений користувач пакету MS Office (Word, Excel), мережі Internet, навики роботи з системою Ліга Закон та базою 1С: Підприємство.
Обробка великої кількості інформації
Ведення документації: реєстрації вхідних та вихідних документів
Ведення ділової переписки
Виконання наказів та доручень керівника
Підготовка запитів
Ведення клієнтської бази
Підготовка позовних заяв, запитів та інших процесуальних документів
Робота з клієнтами.
Аналіз законодавства

Мета пошуку роботи, побажання до місця роботи: Мета: знайти перспективну роботу з кар'єрним ростом, де можна проявити себе та свої здібності.

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору