Додаткова інформація
Особисті якості, хобі, захоплення, навички: Впевненість, стресостійкість, комунікабельність, відповідальність, цілеспрямованість, здатність швидко навчатися, акуратність, віддача, вміння працювати в команді, організаторські здібності
Мобильный телефон: (098)6318550
Період роботи: 1986-2000 рр.
Посада: Кухар IV розряду.
Назва організації: Кафе-бар «Доміно», м.Черкаси
Посадові обов’язки: Приготування мучних, м'ясних, рибних, овочевих страв. Обслуговування весіль, ювілеїв, поминок.
Період роботи: 2001-2002рр.
Посада: Кухар
Назва організації: Гріль-бар «Лісовий», м.Черкаси
Посадові обов’язки: Приготування мучних, м'ясних, рибних, овочевих страв,
холодних та гарячих закусок, салатів.
Період роботи:
2002-2010 рр.
Посада: Кухар-бригадир.
Назва організації: Магазин «Фуршет», м.Черкаси
Посадові обов’язки: Приготування м'ясних, рибних, овочевих страв,
холодних та гарячих закусок, салатів.
В 2006 році присвоєно звання «Кращий працівник 2006 року»
Період роботи: 2010-2012рр.
Посада: Шеф-кухар
Назва організації: Художньо-технічний коледж
Посадові обов’язки:
Організація безперервної роботи кухні;
Особисте приготування м'ясних, рибних, овочевих страв,
гарнірів, соусів, І страв;
Контроль дотримання рецептур та технологій приготування страв;
Контроль якості приготованих страв;
Контроль за дотриманням санітарних норм і правил;
Розробка меню, складання технологічних карт, денних забірних, звітів;
Складання замовлень на продукцію;
Облік і калькуляція продуктів;
Навчання співробітників кухні;
Розробка і введення нових страв, сезонних новинок;
Проведення інвентаризації залишків продукції;
Проведення бракеражу сирої продукції;Учбовий закклад: Технікум «Радянської торгівлі» (зараз «Черкаський комерційний технікум»)
Дата закінчення: 1982 г.
Факультет: Технологія приготування їжі
Спеціальність: Технік-технлог
Форма навчання: Денна