Додаткова інформація
Особисті якості, хобі, захоплення, навички: Навички:
За час навчання набула навичок самостійного прийняття складних
рішень, комп"ютерних навичок, аналізу інформації, керування власним часом.
Робота в середовищі MS-DOS, Windows, робота з програмами MS Office (Word, Excel, Access). Базова робота в програмі 1С.
Особисті якості: відповідальність, комунікабельність, грамотність, пунктуальність, швидка адаптація до нових умов.
Бажання розвиватись і працювати по спеціальності.
Практичний досвід роботи відсутній. Проте готова до навчання, легко і швидко сприймаю нову інформацію. Комунікабельна, так як близько 3-х років працюю в сфері обслуговування.В 2014 році закінчила Національний університет харчових технологій на спеціальністю "Технологія харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення" та здобула кваліфікацію магістра.
Отримала знання в усіх галузях харчової промисловості.
В 2013 році захистила диплом бакалавра на тему "Обґрунтування та підбір лікарських рослин для створення фітокомпозицій, що поліпшують діяльність головного мозку".
В 2014 році захистила диплом магістра на тему "Розроблення способу зниження вмісту барвних речовин у екстрактах-гідролізатах бульб топінамбура"
Під час навчання займалась активною культурно-масовою роботою.
Брала участь у міжнародних конференціях, тези, написаних мною статей, публікувались в збірнику матеріалів X научно-практичної конференції "Технологии и продукты здорового питания. Функциональные пищевые продукты" в Москві в 2012 році.
Особливий інтерес проявляю до роботи в хлібопекарській промисловості, а саме до збагачення, або фортифікації даної харчової основи функціональними інгредієнтами.Мови: Українська – рідна, російська – вільно.
Особисті якості: Цілеспрямована, комунікабельна, відповідальна, оптимістична, легко навчаюсь.
Хобі: Література, мистецтво.