UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Києві
  4. Резюме Радіотехнік в Києві
  5. Радіотехнік
Дане резюме вже не актуально.

Воно було збережено на сайті і поміщено в архів резюме в ознайомлювальних цілях.

Знайти схожі резюме

Радіотехнік

Заблоковано
  5 січня 2014  Місто: Київ
Вік:34 роки
Режим роботи:повний робочий день
Рубрики: Телекомунікація та зв'язок

Опис

Досвід роботи AutoCad і КОМПАС, в математичних програмах MathCad та Matlab, в емуляторах електричних схем та розведення монтажних плат.

В 2008 році закінчив Смілянський технікум харчових технологій Національного університету харчових технологій за спеціальністю "Монтаж, обслуговування засобів і систем автоматизації технологічного виробництва".

Під час навчання в період виробничого практикуму працював слюсарем КВП і А в ТОВ "ІНТЕРАГРОІНВЕСТ". В мої обов'язки входило обслуговування приладів технологічного контролю (термометри, термопари, манометри, вольтметри...) та їх поточний ремонт.

У вересні 2008 року розпочав навчання в Національному технічному університеті України "Київському політехнічному інституті" на Радіотехнічному факультеті за спеціальністю "Радіоелектронні пристрої, системи та комплекси".

У червні 2012 року захистив бакалаврську роботу та отримав диплом. Продовжив навчання на магістратурі за тією ж спеціальністю. На даний момент закінчую теоретичне навчання (остання сесія в січні 2014 року) та в період з 01.02.2014 по 01.07.2014 пишу магістерську роботу та захищаю її.

Маю досвід роботи в пакетах AutoCad і КОМПАС, в математичних програмах MathCad та Matlab, в емуляторах електричних схем та розведення монтажних плат.

Вмію працювати з електровимірювальною апаратурою.

Продовжую освоєння проектування та здійснення монтажу електричних схем.

В рамках навчального процесу в магістратурі провів розрахунок стільникової мережі (GSM-900) в програмі RPS2.

Знання англійської мови на середньому рівні (технічна література та технічна документація).

Бажаю працювати за радіотехнічною спеціальністю (антени, схемотехніка, з ціллю отримання досвіду роботи з реальними проектами.

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору