Ваш надійний партнер в пошуку роботи та підборі персоналу
- Робота в Україні
- →
- Резюме
- →
- Резюме в Львові
- →
- Резюме Руководитель , администратор в
- →
Руководитель , администратор
Дане резюме вже не актуально.Воно було збережено на сайті і поміщено в архів резюме в ознайомлювальних цілях.
Знайти схожі резюме Руководитель , администратор
Заблоковано
22 січня 2017 Місто: Львів Вік:45 років
Режим роботи:повний робочий день
Рубрики: Ресторанний бізнес, кулінарія
Додаткова інформація
Особисті якості, хобі, захоплення, навички: Додаткова освіта:
2002-2004 scuola alberghiera di Roma (курси для працівників готельно ресторанного сектору. )
2003-2004 corso di sommelier di Roma (проходження курсів сомельє )
Досвід роботи:
2001 -2002- помічник офіціанта . ресторан "Pietro al Forte"
via dell Capasso , 64
Roma ,RM. Italy
2002-2006 -офіціанта ресторан " La Frusta"
Via di Santa Maria alle Fornaci, 16
Roma,RM. Italy
2006-2008 адміністратор ресторану ресторан " Appio Claudio"
Via Vallericcia, 11
Roma , RM.Italy
Кількість підлеглих:18
за час праці в даному закладі успішне підняття ресторану в класифікація ресторанів з 2 х вилок до 3х вилок
2008-2011- адміністрато ресторану ресторан "Il Oasi"
vicolo do Porta Furba 19
Roma, RM. Italy
- заступник директора спортивного комплекса " Tuscolo"
vicolo do Porta Furba 19
Roma , RM .Italy
Кількість підлеглих: 18 рестроран и 23 спортивний комплекс
почав роботу як адміністратор ресторану на території спортивного комплексу .потім було запропоновано роботу заступника директора спортивного комплексу. досягнення на посаді адміністратора збільшення якості обслуговування клієнтів ,ресторанній рейтинг піднявся з 2 х вилок до 3х .досягнення на посаді заступника директора . приріст членів спортивного комплексу за першій рік виріс на 17 % з поступовім збільшенням .
2012 адміністратор - кафе Ciao
міжнародний аэропорт Данила Галицького
Термінал А
Львів, вул. Любінська, 168.
ресторан ЯПІ
міжнародний аэропорт Данила Галицького
Термінал А
Львів, вул. Любінська, 168.
Кількість підлеглих 41.
відкриття закладів з "0". робота з постачальниками. підбір персоналу. складання графіків для персоналу .навчання персоналу. проведення інвентаризації . складання звітності.Освіта:
1994-1998 Львівський технікум харчової промісловості