UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Немішаєвому, Резюме в Києві
  4. Резюме Руководитель в Києві
  5. Руководитель
Дане резюме вже не актуально.

Воно було збережено на сайті і поміщено в архів резюме в ознайомлювальних цілях.

Знайти схожі резюме

Руководитель

Заблоковано
8 000 грн.
 20 листопада 2017  Місто: Немішаєве
 Готова до переїзду в: Київ
Вік:36 років
Режим роботи:повний робочий день
Рубрики: Логістика, доставка, склад; Керівництво; Телекомунікація та зв'язок
Готова до відряджень

Досвід роботи

Директор
ПП «НЕМІ»
01.2016 − 12.2017 (1 рік 10 місяців)
Займаюсь розробкою та реалізацією плану розвитку мережі в програмному та технічному напрямках, розвитком підприємства у формуванні цінової, кредитно-банківської, податкової та соціальної діяльності, організацією роботи і взаємодії виробничих структурних підрозділів підприємства, роботи персоналу та контролем її виконання, забезпеченням підприємства кваліфікованими кадрами, організацією безпечних і сприятливих умов праці, дотримання вимог законодавства про охорону праці та навколишнього середовища, здійсненням заходів з соціального розвитку колективу підприємства, розробкою, укладанням і виконанням колективного договору, провадженням роботи щодо зміцнення трудової і виробничої дисципліни, закупкою та логістикою матеріальної бази для забезпечення внутрішніх потреб підприємства та розбудови волоконно-оптичної мережі, здійснюю заходи щодо соціального захисту колективу підприємства, забезпечення і збереження зайнятості працівників, організовую, координую і здійснюю ведення переговорів і укладення договорів з третіми особами для виконання завдань підприємства, представляю підприємство в органах державної влади і у взаємовідносинах з партнерами, готую проекти нормативних документів, що вимагають затвердження загальними зборами учасників підприємств, частково роботою з клієнтами з фінансових та технічних питань, частковим налаштуванням обладнання мережі.
Технічний директор
ПККФ «РЕМЕДІУМ»
06.2015 − 04.2016 (10 місяців)
Займалася організацією роботи і взаємодії виробничих структурних підрозділів підприємства, роботи персоналу та контролем її виконання, закупкою матеріальної бази для розбудови волоконно-оптичної мережі, розробкою та реалізацією плану розвитку мережі в програмному та технічному напрямках, контролем відповідності стандартам технічних умов та нормативним актам про охорону праці устаткування пристроїв та технологічних процесів, що застосовуються на підприємстві, впровадженням на підприємстві стандартів безпеки праці, своєчасним і якісним навчання працівників безпечному веденню робіт, контролем за дотриманням працівниками вимог законів та інших нормативно-правових актів з охорони праці, положень та актів з охорони праці, що діють в межах підприємств, належним оформленням і зберігання документації з питань охорони праці, інформування працівників про основні вимоги законів інших нормативно-правових актів та актів з охорони праці, роботою з клієнтами з фінансових та технічних питань, налаштуванням абонентського обладнання та частковим налаштуванням обладнання мережі.
Менеджер з адміністративної діяльності
ПККФ «РЕМЕДІУМ»
07.2014 − 05.2015 (10 місяців)
Займалась роботою з клієнтами з фінансових та технічних питань, прийомом заявок по підключенню та ремонтним роботам, налаштуванням абонентського обладнання та частковим налаштуванням обладнання мережі, організацією роботи персоналу та контролем її виконання.
Голова первинної профспілкової організації
КОФ ВАТ «Укртелеком»
08.2012 − 09.2015 (3 роки 1 місяць)
Займалась організаційними питаннями по оздоровленню, плануванню дозвілля, виплатами допомоги та заохочень, фінансовими та матеріальними звітами.
Фахівець з продажу послуг
ПАТ «Укртелеком»
04.2012 − 07.2014 (2 роки 3 місяці)
Займалась безпосереднім обслуговуванням потенційних та діючих абонентів мережі з фінансових та, частково, технічних питань, пошуком та залученням нових абонентів. Заміщаю начальника дільниці маркетингу та продажу послуг за його відсутності.
Фахівець з охоронно роз’яснювальних робіт та захисту майна
ПАТ «Укртелеком»
11.2009 − 04.2012 (2 роки 4 місяці)
Займалась роботою з клієнтами з питань захисту майна ПАТ «Укртелеком». Заміщала начальника лінійної дільниці за його відсутності (організація роботи монтажних бригад та монтерів по ремонту та прокладанню нових ліні зв’язку та контроль за її виконання, підготування матеріальних звітів).
Менеджер з адміністративної діяльності
ТОВ «Ланет Нетворк»
10.2007 − 10.2009 (2 роки )
Займалась роботою з клієнтами з фінансових та, частково, технічних питань, прийомом заявок по підключенню та ремонтним роботам, пошуком та залученням нових абонентів, організацією роботи персоналу та контролем її виконання.

Освіта

«Центр післядипломної освіти» ПАТ Укртелеком
Технічна підготовка з технологій мереж доступу
не має значення, 11.2013 − 11.2013
«Центр післядипломної освіти» ПАТ Укртелеком
Взаємодія типових автоматизованих систем комплексних розрахунків
не має значення, 09.2012 − 09.2012
Одеська національна академія зв’язку ім. О.С.Попова
магістр «Інформаційні мережі зв’язку»
повна вища, 09.2010 − 06.2011 (9 місяців)
Одеська національна академія зв’язку ім. О.С.Попова
бакалавр «Інформаційні мережі зв’язку».
, 09.2007 − 06.2010 (2 роки 9 місяців)
Київський коледж зв’язку
Монтаж, обслуговування та ремонт апаратури електрозв’язку
середньо-спеціальна, 09.2003 − 06.2007 (3 роки 9 місяців)

Знання мов:

Українська - Професійний (експерт), Російська - Професійний (експерт), Англійська - Початковий, Польська - Початковий

Додаткова інформація

Особисті якості, хобі, захоплення, навички: впевнений користувач ПК, маю водійське посвідчення категорії «В, С», легко навчаюсь новому, дисциплінована, комунікабельна, пунктуальна, працьовита, цілеспрямована, маю організаторські здібності.

Добре орієнтуюсь в роботі з білінговими системами, швидко освоюю нові програми. Маю навики роботи з комутаційним PON-обладнанням, комутаторами DELL, D-link, Allied Telesis, обладнанням міжміської телевізійної апаратної (аудіо і відео), системами IP-телефонії, телефонними станціями типу: ДКАТС, АТСК, АТСК-У, EWSD, прокладання внутрішньооб’єктового зв’язку. Маю досвід у залученні потенційних клієнтів через «холодні» продажі.

Мета пошуку роботи, побажання до місця роботи: Влаштування на цікаву роботу

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору