UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Києві, Резюме в Львові, Резюме в Одесі, Резюме в Дніпрі
  4. Резюме Руководитель в Києві
  5. Руководитель
Дане резюме вже не актуально.

Воно було збережено на сайті і поміщено в архів резюме в ознайомлювальних цілях.

Знайти схожі резюме

Professional resumeПрофесійне резюме, в якому вказані: ел.пошта, телефон, зарплатня, досвід роботи, освіта та інша важлива інформаціяРуководитель

Заблоковано
20 000 грн.
 25 червня 2019  Місто: Київ
 Готовий до переїзду в: Львів, Одеса, Дніпро
Вік:43 роки
Режим роботи:повний робочий день
Рубрики: Виробництво; Керівництво; Сільське господарство, агробізнес
 Є діти  Готовий до відряджень

Досвід роботи

Директор
ТОВ "Контракт Еквіпмент" (Обладнання для харчової та переробної промисловості), Київ
09.2014 − По теперішній час (9 років 6 місяців)

Продаж, поставка, пуско-налагоджувальні роботи, обслуговування та ремонт обладнання для харчової та переробної промисловості різних напрямків (хлібопекарне та кондитерське, м’ясопереробне, пакувальне, холодильне і т. п. обладнання, обладнання для виробництва напівфабрикатів, обладнання КаБаРе) від ведучих виробників світу. Пошук нових клієнтів, ведення переговорів, контроль за своєчасним виконанням контрактів та наданням послуг клієнтам

Спеціаліст з пуско-налагоджувальних робіт сервісного центру
ТОВ "Сайленс" (Обладнання для харчової та переробної промисловості), Київ
06.2004 − 08.2014 (10 років 2 місяці)

Пуско-налагоджувальні роботи, ремонт та обслуговування обладнання для харчової та переробної промисловості різних напрямків (хлібопекарне та кондитерське, м’ясопереробне, пакувальне, холодильне і т. п. обладнання, обладнання для виробництва напівфабрикатів, обладнання КаБаРе) від ведучих виробників світу.

Машиніст пакувальних машин
ЗАТ «Крафт Фудз Україна» (Виробництво картопляних чіпсів), Київ
07.2002 − 09.2003 (1 рік 2 місяці)

функціональні обов'язки – обслуговування та ремонт пакувальних машин ISHIDA, забезпечувати безперебійну роботу машин, розподіляти навантаження машин для виконання плану виробництва (1 т. готово продукції на годину), планові обслуговування та ремонт машин і т. п.

Освіта

Національний університет харчових технологій (Київ)
Маркетинг
повна вища, 09.2003 − 12.2005 (2 роки 2 місяці)
Національний університет харчових технологій (Київ)
Інженер-конструктор технологічного обладнання харчових виробництв
повна вища, 09.1997 − 06.2002 (4 роки 9 місяців)
Середня школа з підвищенним вивченням німецької мови № 123 (Київ)
середня, 09.1987 − 06.1997 (9 років 9 місяців)

Додаткова освіта

 Офіціант - бармен, 2000 рік

Знання мов:

Німецька - Середній, Російська - Професійний (експерт), Українська - Високий рівень (вільно)

Додаткова інформація

Знання комп'ютера, програм: ПК як впевнений користувач (MS Office, Internet, E-mail)
Особисті якості, хобі, захоплення, навички: Знання: - обладнання різних галузей харчової промисловості ведучих світових виробників - принципу роботи та конструктивну будову - технологічних процесів роботи обладнання - технічної документації обладнання Вміння: - працювати та налагоджувати обладнання - вести цільові та консультативні перемовини щодо обладнання - переконувати та знаходити спільну мову - працювати як самостійно, так і в команді - працювати на результат - швидко навчатися та адаптуватися Організація: - своєчасного обслуговування та забезпечення необхідними запасними частинами, для безперебійної роботи обладнання - вчасного та швидкого проведення робітниками пуско-налагоджувальних та ремонтних робіт обладнання - злагодженої роботи працівників Досвід на попередніх роботах: Виконання своїх обов’язків та поставлених задач на підприємствах харчової та переробної промисловості, таких як: - великі промислові підприємства (м’ясокомбінати, хлібзаводи, кондитерські підприємства, підприємства по виготовленню напівфабрикатів, молокозаводи, аграрні підприємства); - середні та малі цеха по виробництву різних харчових виробів; - монтаж, пуско-налагоджувальні роботи, ремонтні роботи та обслуговування обладнання, а також навчати обслуговуючий персонал роботі та правильному використанню обладнання у великих та малих мережах супермаркетів, а саме: цеха для випікання хліба та кондитерських виробів, м’ясні та рибні цеха, цеха для виробництва напівфабрикатів, дільниць пакування готової продукції, дільниці нарізання продукції, холодильні камери, ларі та вітрини для зберігання сировини та готової продукції («Фуршет», «Велика Кишеня», «Сільпо», «Еко», «Varus» «Мега Маркет»…) - кафе, бари, ресторани, готелі, лікарні, дитячі садки, школи, ВУЗи, вищі державні установи; Досвід роботи з обладнанням від світових виробників, таких як: Sottoriva, Bassanina, MacPan, Mondial Forni, Europa, Ramalhos, Werz, Forni Fiorini, Miwe, Wachtel, Wiesheu, Daub, Bongard, Rollmatic, Pavailler, Italpan, Gami, DeDanielli, Jeremy, Hobart, Delfin, Jolly, MechMasz, Memak, Sinmag, Fima, EGS, Steno, Jugema, Ekomex, Karpowicz, Freund, KT, Mainca, Vakona, LB Italy, LaMonferrina, LaFelsinea, LaMinerva, Fatosa, Frei, Vemag, Handtmann, Niro-Tech, Ecomex, Dadaux, PSS, Rühle, Inject Star, Reich, Gross, Bizerba, КОМПО, Risco, Maja, Bastra, Rex, Vema, Saviolli, Omega, Nilma, Krampouz, Kalayar, Firex, Unox, Rational, Celme, Henkelman, Reepack, Oceania Mini Yang, Brema, IceMatic, Anko, Higel, Funk и т.п. • Можливість відряджень - так • Відношення до переїзду в інше місто - можливо • Наявність водійських прав – В, С • Захоплення – футбол, музика, спорт • Риси характеру – цілеспрямований, неконфліктний, знахідливий, наполегливий, схильність до швидкого навчання всього нового, чесний і відвертий.

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору