UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Києві
  4. Резюме Security specialist в Києві
  5. Security specialist
Дане резюме вже не актуально.

Воно було збережено на сайті і поміщено в архів резюме в ознайомлювальних цілях.

Знайти схожі резюме

Security specialist

Заблоковано
50 000 грн.
 26 липня 2017  Місто: Київ
Вік:35 років
Режим роботи:повний робочий день
Рубрики: IT, WEB фахівці; Охорона, безпека
 Перебуваю в шлюбі  Є діти  Готовий до відряджень

Досвід роботи

Спеціаліст Департаменту безпеки. Відділ інформаційної безпеки.
ПрАТ "Український процесінговий центр"
02.2016 − 07.2017 (1 рік 5 місяців)
Супроводження проекту ЗЕП «БРИЗ». Супроводження проекту DLP «Triton Websense». Супроводження проекту WAF Brocade. Супроводження систем у відповідності до стандартів PCI DSS\PA DSS. (Супровід аудитів) Моніторинг інцидентів інформаційної безпеки (ArcSight). Адміністрування програмно-апаратних систем захисту інформації. Участь у розробці документації з інформаційної безпеки. Підтримка процесів інформаційної безпеки в компанії. Підтримка в актуальному стані SSL сертифікатів. Управління внутрішньою безпекою (InnerRange Integrity). Забезпечення обізнаності персоналу, що до правил ІБ.
Головний спеціаліст Департаменту інформаційних технологій.
ПАТ “Промінвест банк”
09.2014 − 02.2016 (1 рік 5 місяців)
Обов’язки: офіцер безпеки АБС FlexCube, Way4. Супроводження проекту Checker ATM security. Супроводження систем у відповідності до стандартів PCI DSS\PA DSS. Ведення проектів: створення та конфігурування серверів, супровід та створення рольової моделі доступу в АБС: FlexCube, Way4, SCEP Створення нормативних актів і документів. Генерація ключів HSM. Моніторинг інцидентів інформаційної безпеки. Адміністрування програмно-апаратних систем захисту інформації. Участь у розробці документації з інформаційної безпеки. Підтримка процесів інформаційної безпеки в компанії.
Інженер з програмного забезпечення.
ТОВ “Сервус Сістемз Інтегрейшн”
09.2010 − 09.2014 (4 роки )
Адміністрування БД: MySQL, SQL server. Адміністрування серверів програмного забезпечення: Jboss, IBM WebSphere,Oracle Weblogic. Написання web-проектів: HTML+JavaScript. Знання протоколів передачі даних: UDP(S),TCP(S). Супроводження проектів: Checker ATM security “ GMV ” (сертифікований спеціаліст), Q-mate (системи керування чергою) (2013- 2014). Технічний спеціаліст відділу передпродажної підготовки. Сервісна підтримка систем самообслуговування. Ремонт банкоматних вузлів Opteva, Diebold та NCR. Ремонт інтернет та інформаційних кіосків, а також систем управління чергою. Обслуговування pos-терміналів (Ingenico, Hypercom (Optimum), VeriFone. Є досвід відряджень. (2010- 2014)

Освіта

“Відкритий міжнародний університет розвитку людини та країни “Україна”
комп’ютерні системи та мережі
, 09.2007 − 05.2010 (2 роки 8 місяців)
“Київський радіо-механічний технікум”
комп’ютерна інженерія
середньо-спеціальна, 09.2003 − 05.2007 (3 роки 8 місяців)

Знання мов:

Англiйська - Професійний (експерт)

Додаткова інформація

Мета пошуку роботи, побажання до місця роботи: Реалізувати свої знання та вміння на практиці для підвищення безпеки і зниження до мінімуму ризиків в інформаційній безпеці.

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору