Додаткова інформація
Особисті якості, хобі, захоплення, навички: складання та розробка меню
відкриття ресторану з нуля;
пошук і навчання персоналу;
знання польської руської, української мови
якісне навчання персоналу;
робота з різними видами сучасного обладнання кухонь;
розробка калькуляції карт і складання цін на них.
пошук і навчання персоналу;
управління персоналом кухні;
організація технологічних процесів на кухні;
контроль якості продукції;
робота з постачальниками продукції;
ведення звітної документації.
ДОДАТКОВІ ВІДОМОСТІ
Знання мов:
англійська-зрозуміла
польська - середній розмовний
російська-вищий розмовний
Особисті дані:
впевнений користувач ПК
мастер класс Масайоши Казато ( японская кухня )
цілеспрямований, пунктуальний, стрессостійкий, комунікабельний, уважний, акуратний, відповідальний,легко навчаємий, досвід роботи з іноземними шеф-кухарями. Досвід у проведенні мастрер-класів, приготування страв на залі в присутність гостей.
Серпень 2005 -2008 р.
японська кухня
Ресторан 'Sushi kappo in' - м. Львів
Посада: повар, старший кухар
Функціональні обов'язки:
складання та затвердження меню ресторану;
розстановка кухарів по технологічних процесах;
складання заявок на закупівлю продуктів;
контроль якості видаваних в зал страв;
навчання персоналу.
Досягнуті результати:
розроблено і введено з нуля меню японської кухні
за рахунок швидкої і якісної роботи кухні вдалося домогтися збільшення на 30% кількості постійних відвідувачів.
12 травня 2009 -19 листопада 2011
японська кухня
Ресторан 'Дайкон' - м.Львів Посада: Старший повар, су-шеф Функціональні обов'язки:
приготування страв гарячого цеху;
складання технологічних карт;
закупівляпродуктів
допомога шефу в розробці меню;
і контроль їх якості;
розробка нових страв.
Досягнуті результати:
освоєно меню японської кухні;
2010-2011р.м.Львів
японська кухня
Ресторан 'Cinnamon'
Посада:старший повар
функціональні обов'язки:приготування страв контроль видачі страв закупка продуктів.
29 травня 2011 г- вересня 2011
Сезонная робота
Резиденція 'Mar le Mar' АРК Крим cмт.Пещаное Посада: Повар Функціональні обов'язки:
приготування страв
сервіровка блюд.
Досягнуті результати:
вивчення швецькох лінії,знання італійської кухні та европейської
2011-2012р.
Ресторан Хутірець м.Львів
посада:повар
функціональні обов'язки:приготування,контроль видачі страв.
Травня 2012 -.жовтень 2012 р
Сезонна робота
Резиденція 'Mar le Mar' АРК Крим cмт.Пещаное
Посада: Су -шеф
Тип: шведська лінія, японська, українська, італійська кухні
Функціольні обовязки:Управління персоналом, навчання персоналу, розробка меню, контроль за якістю страв, складання технологічних карт, зняття залишків, приготування страв
2013-2013р.
Сезонна робота
Ресторан 'Lucky Bull' БУКОВЕЛЬ
Посада :повар універсал
Посада: Су –шеф
2013-2013р.
АРК Крим м.Алушта Санаторій 'Море'
Сезонна робота
Посада:су-шеф
Функціольні обовязки:шведська лінія,управління персоналом, навчання персоналу,контроль видача страв.
2013-2013р.
Ресторан 'Грушевський сінема'м. Львів
Посада:повар гарячей цех
Функціольні обовязки:приготування страв
2014-2015р.
ШЕФ-Кухар
ресторан піцерія La piazza м. Львів
Мета:,розробка нового меню кухні: японської,мексиканської,італьйської,азіатьської
підбір персоналу навчання, складання технологічних карт,калькуляційних карт.
2014-2015р.
Суші бар GOLD-SUSHI Польща м.Варшава
Посада:СУ-ШЕФ
Функціольні обовязки:приготування страв, розробка страв.
Кейтирингова Фірма 'РОЗМАРИН'
Польща.Варшава
Кухня: европейська, азіацька
мета :розробка нових страв ,котроль приготування страв.
Посада:
СУ-ШЕФ 2015р.
Кейтерингрва фірма 'USAGI-SUSHI'
Польща Варшава
приготування японських страв
розробка нового менюльвівський національний політехнічний університет
напрямок;туристично-готельний бізнесПобажання щодо роботи
посада: Шеф повар
графік роботи: повний день
тип роботи: постійна
підвищення кваліфіка готельний- бізнес