Додаткова інформація
Особисті якості, хобі, захоплення, навички: організаця роботи кухні та працівників,контроль та видача страв,розробка меню ,сезонного меню ,новинок ,проведення майстер-класів ,атестація кухарів,З 2011 являюсь членом Київської асоціації Шеф-кухарів
Головайчук Сергій
Дата народження.11.01.1988
Телефони:0971808780 0939165633
Ключова Інформація
На кухні з 2008-го року розпочав працювати у м.Тернополі у пабі Коза далі переїхав працювати до м.Києва .Є досвід роботи Шеф-кухарем в ресторанах міста Києва .Можу організувати роботу кухарів, настроїти командну роботу кухні ,навчити персонал .Є досвід роботи з фуршетами та банкетами, в плотну працював з кондитерськими виробами,мясом і рибою.Чудово розбираюсь в Європейській кухні, є досвід роботи з Італійською, французькою,Китайською, та Японською кухнею.Є багато пропозицій по основному банкетному та сезонному меню.Складаю технологічні карти,роблю розробку блюд,веду облік кухні.Працюю з постачальниками продуктів ,дотримуюсь товарного сусідства.
Шеф-кухар forum hall травень 2015 березень 2016(Тернопіль)
Шеф-кухар ресторан паб Бункермуз квітень 2014 квітень 2015(Тернопіль) Шеф-кухар червень 2013 –березень2014
Нічний клуб та ресторан Bionica (КИЇВ) Шеф-кухар
листопад 2012 - червень 2013
ресторан паб beerbar(КИЇВ) кухар(Су-шеф) січень 2012-листопад 2012 ресторан преміум-класу PORTO FRANCO(Київ)
кухар травень 2011- січень 2012
Ресторан Французької кухні СЮРПРИЗ,(Київ)
кухар
січень 2010 - травень 2010
Ресторан Меланж(КИЇВ)
кухар(старший зміни)
квітень 2009 - січень 2010
ресторан паб Пиваріум (КИЇВ)
кухар
-березень 2008 квітень 2009
Ресторан китайської кухні Чайна таун Пекін(Київ) кухар січень 2008 -березень 2008 паб КОЗА Освіта
ТНТУ (Україна)
Рік закінчення 2013
Інженер-технолог, спеціаліст
ТВПУ ресторанного сервісу і торгівлі (УКРАЇНА)
Рік закінчення 2009
технік-технолог, молодший спеціаліст
ТВПУ ресторанного сервісу і торгівлі(Україна)
Рік закінчення 2007КУХШеф-кухар forum hallтравень 2015 березень 2016(Тернопіль) Шеф-кухар ресторан паб Бункермуз квітень 2014 квітень 2015(Тернопіль) Шеф-кухар червень 2013 –березень2014
Нічний клуб та ресторан Bionica (КИЇВ) Шеф-кухар
листопад 2012 - червень 2013
ресторан паб beerbar(КИЇВ) кухар(Су-шеф) січень 2012-листопад 2012 ресторан преміум-класу PORTO FRANCO(Київ)
кухар травень 2011- січень 2012
Ресторан Французької кухні СЮРПРИЗ,(Київ)
кухар
січень 2010 - травень 2010
Ресторан Меланж(КИЇВ)
кухар(старший зміни)
квітень 2009 - січень 2010
ресторан паб Пиваріум (КИЇВ)
кухар
-березень 2008 квітень 2009
Ресторан китайської кухні Чайна таун Пекін(Київ) кухар січень 2008 -березень 2008 паб КОЗА