UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Тернополі
  4. Резюме ШЕФ-КУХАР в
  5. ШЕФ-КУХАР
Дане резюме вже не актуально.

Воно було збережено на сайті і поміщено в архів резюме в ознайомлювальних цілях.

Знайти схожі резюме

ШЕФ-КУХАР

Заблоковано
  3 серпня 2018  Місто: Тернопіль
Вік:36 років
Режим роботи:повний робочий день
Рубрики: Ресторанний бізнес, кулінарія

Додаткова інформація

Особисті якості, хобі, захоплення, навички: організаця роботи кухні та працівників,контроль та видача страв,розробка меню ,сезонного меню ,новинок ,проведення майстер-класів ,атестація кухарів,З 2011 являюсь членом Київської асоціації Шеф-кухарів Головайчук Сергій Дата народження.11.01.1988 Телефони:0971808780 0939165633 Ключова Інформація На кухні з 2008-го року розпочав працювати у м.Тернополі у пабі Коза далі переїхав працювати до м.Києва .Є досвід роботи Шеф-кухарем в ресторанах міста Києва .Можу організувати роботу кухарів, настроїти командну роботу кухні ,навчити персонал .Є досвід роботи з фуршетами та банкетами, в плотну працював з кондитерськими виробами,мясом і рибою.Чудово розбираюсь в Європейській кухні, є досвід роботи з Італійською, французькою,Китайською, та Японською кухнею.Є багато пропозицій по основному банкетному та сезонному меню.Складаю технологічні карти,роблю розробку блюд,веду облік кухні.Працюю з постачальниками продуктів ,дотримуюсь товарного сусідства. Шеф-кухар forum hall травень 2015 березень 2016(Тернопіль) Шеф-кухар ресторан паб Бункермуз квітень 2014 квітень 2015(Тернопіль) Шеф-кухар червень 2013 –березень2014 Нічний клуб та ресторан Bionica (КИЇВ) Шеф-кухар листопад 2012 - червень 2013 ресторан паб beerbar(КИЇВ) кухар(Су-шеф) січень 2012-листопад 2012 ресторан преміум-класу PORTO FRANCO(Київ) кухар травень 2011- січень 2012 Ресторан Французької кухні СЮРПРИЗ,(Київ) кухар січень 2010 - травень 2010 Ресторан Меланж(КИЇВ) кухар(старший зміни) квітень 2009 - січень 2010 ресторан паб Пиваріум (КИЇВ) кухар -березень 2008 квітень 2009 Ресторан китайської кухні Чайна таун Пекін(Київ) кухар січень 2008 -березень 2008 паб КОЗА Освіта ТНТУ (Україна) Рік закінчення 2013 Інженер-технолог, спеціаліст ТВПУ ресторанного сервісу і торгівлі (УКРАЇНА) Рік закінчення 2009 технік-технолог, молодший спеціаліст ТВПУ ресторанного сервісу і торгівлі(Україна) Рік закінчення 2007КУХШеф-кухар forum hallтравень 2015 березень 2016(Тернопіль) Шеф-кухар ресторан паб Бункермуз квітень 2014 квітень 2015(Тернопіль) Шеф-кухар червень 2013 –березень2014 Нічний клуб та ресторан Bionica (КИЇВ) Шеф-кухар листопад 2012 - червень 2013 ресторан паб beerbar(КИЇВ) кухар(Су-шеф) січень 2012-листопад 2012 ресторан преміум-класу PORTO FRANCO(Київ) кухар травень 2011- січень 2012 Ресторан Французької кухні СЮРПРИЗ,(Київ) кухар січень 2010 - травень 2010 Ресторан Меланж(КИЇВ) кухар(старший зміни) квітень 2009 - січень 2010 ресторан паб Пиваріум (КИЇВ) кухар -березень 2008 квітень 2009 Ресторан китайської кухні Чайна таун Пекін(Київ) кухар січень 2008 -березень 2008 паб КОЗА

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору