UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Українці
  4. Резюме Шеф повар в
  5. Шеф повар
Дане резюме вже не актуально.

Воно було збережено на сайті і поміщено в архів резюме в ознайомлювальних цілях.

Знайти схожі резюме

Шеф повар

Заблоковано
20 000 грн.
 29 липня 2015  Місто: Українка
Вік:44 роки
Режим роботи:повний робочий день
Рубрики: Краса та SPA-послуги; Робота за кордоном; Домашній сервіс
 Перебуваю в шлюбі  Є діти 

Опис

Дивак Ігор Шеф-повар, полная занятость

Дата рождения: 1 апреля 1980

Город: Киев

Телефон: (067)9070241

Эл. почта: igordyvak@mail.ru

Цель

Работа в стабильной компании,в будущем открытие своего ресторана.

Дополнительная информация

Вік: 34 р.

Сімейний стан: Одружений

Ціль: Продовження кар’єри на посаді шеф-кухаря в цікавому проекті, де можна застосувати всі свої навички й отримувати задоволення від роботи

Знання: Кулінарія

Освіта: Вінницький технолого-економічний технікум Київського національного торговельно-економічного університету

Спеціальність "Технологія харчування"

Закінчив у червні 2002 р.

Бердичівське професійно-технічне училище

Закінчив у 1998 р. за професією кухар 4-го розряду

У 1998 р. отримав водійські права категорії A, B, C

ДОСВІД РОБОТИ

Шеф-кухар:Винный бар Винсанто відкриття з нуля працюю по теперешній час.

Шеф – кухар у сімї . Закупка продуктів за кордоном , контролювання роботи кухарів, організація банкетів , суповодження та приготування їжі в Україні , Росії та Закордоном. Відкрита шенгенська віза.

Шеф-кухар арт-ресторан Шляпа -2012 -2013

Шеф-кухар і Bel Gusto (Київ) – 2011 (червень) -2012. Відкриття закладу з "нуля" і перетворення його на злагоджений механізм.

Кухар (cdp) у ресторані Jean-Claude brasserie music bar (Київ) – 2010 (грудень) - 2011 (червень)

Су-шеф (cdp) у ресторані "Кушавель" (Київ) – 2010 (з липня по жовтень)

Шеф-кухар у ресторані "Шаланда" (Київ) – 2010 (з грудня по липень)

Су-шеф у ресторані Zebra (Одеса) – 2009-2010

Кухар (cdp) в ресторані готельного комплексу Intercontinental (Київ) – 2009 (шеф-кухарі – Ектор Хіменес-Браво, Ніколаос Лекас)

Кухар (demi-chef) в ресторані готельного комплексу Opera (Київ) – 2008-2009 (шеф-кухарі – Ерве Бурдон, Франк Де Куа)

Кухар у ресторані "Кавказская пленница" (Київ) – 2006-2008 (шеф-кухар Омар Горгіладзе)

Кухар у ресторані "Кловський" (Київ) – 2003-2005

Кухар у кафе "Мавка" (Київ) – 2001-2003

Кухар у ресторані "Кумбари" (Вінниця) – 1998-2001

Знання комп’ютера: загальний користувач

Мови: англійська (pre-intermediate), українська та російська (вільно)

Хобі: Музика, література

Особисті якості: відповідальність, надійність, бажання самовдосконалення, ефективно справляюся з обов’язками лідера.

Желаемая зароботная плата 18000-20000

Додаткова інформація

Мета пошуку роботи, побажання до місця роботи: Открыть свой ресторан

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *

↑ Вгору