UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Львові
  4. Резюме Системний адміністратор в
  5. Системний адміністратор
Дане резюме вже не актуально.

Воно було збережено на сайті і поміщено в архів резюме в ознайомлювальних цілях.

Знайти схожі резюме

Системний адміністратор

Заблоковано
10 000 грн.
 28 серпня 2018  Місто: Львів
Вік:35 років
Режим роботи:повний робочий день
Рубрики: IT, WEB фахівці

Досвід роботи

Адміністратор прикладних сервисів
Укртелеком, ПАТ
09.2011 − 09.2022 (10 років 11 місяців)
з 2011 по 2014 рік, Робота з базами даних ORACLE, займався написанням процедур функцій, view, створення таблиць, тригерів в середовищі ORACLE. Написання SQL запитів (від простих до складних). Надання консультації по роботі в системі Парус 8.5.1. Вирішення поточних проблем в системі Парус 8.5.1 з 2014 по сьогодні - Написання SQL запитів (від простих до складних). Надання консультації по роботі в системі Парус 8.5.6. Вирішення поточних проблем в системі Парус 8.5.6
Лаборант/Старший лаборант
Львівський коледж зв'язку ДУІКТ
07.2008 − 09.2011 (3 роки 2 місяці)
Встановлення ОС Windows 2000/XP/7. Встановлення та налаштування ОС Windows Server 2003/2008. Встановлення та налаштування програмного забезпечення (MS Office, AutoCad, MathCad, CorelDraw, WinRaR, Delphi, антивірусні програми) Підключення, налаштування та підтримка локальної мережі у складі біля 90 ПК. Дрібний ремонт та модернізація комп'ютерів, Розробка, оновлення, доробка Веб сайтів використовуючи мови програмування (HTML, PHP/MYSQL, Javascript, Ajax). Наповнення інформацією існуючи веб проекти. Створення тестів у програмі OpenTest. Проведення тестувань зі студентами в середовищі OpenTest.

Освіта

Державний університет інформаційно-телекомунікаційних технологій
Телекомунікації
повна вища, 09.2008 − 05.2012 (3 роки 8 місяців)
Львівський коледж зв'язку ДУІКТ
Обслуговування комп'ютерних систем та мереж
середньо-спеціальна, 09.2004 − 05.2008 (3 роки 8 місяців)

Знання мов:

Англійська мова - Професійний (експерт)

Додаткова інформація

Особисті якості, хобі, захоплення, навички: Маю власну локальну мережу яка складається з 1ПК, 3 ноутбуки, Смартбокс, планшет і пару смартфонів. Один комп'ютер виконує локальні ролі сервера: шлюз, ftp-сервер, веб-сервер.

Маю великий досвід роботи з базами даних MYSQL, ORACLE, PHPMyAdmin, як по розгортанню так і роботи в середовищі (написання SQL запитів, від простих та складних, написання процедур, функцій на мові PL/SQL). Маю досвід по розгортанню віртуальної локальної мережі (WMware, VirtualBox). Також маю досвід веб програмування (PHP+MYSQL, Javascript, Ajax) є декілька власних проектів. Є навики роботи з Linux системами (Ubuntu 14.04.5 desktop LTS, Mandriva) - встановлення, налаштування, підключення до мережі. Маю досвід налаштування веб сервера (XAMPP для Windows і LAMPP для Linux систем), FTP - сервера (Gene FTP Server, Serv-U для Windows систем і vsftpd для Linux систем), проксі - сервера (Traffic Inspector), термінального сервера. Є також не великій досвід по розгортанню і налаштуванню поштового сервера Microsoft Exchange 2010. І досвід по розгортанню та налаштуванню сервера обміну миттєвих повідомлень Microsoft Office Communicator 2007. Маю власну локальну мережу яка складається з 1ПК, 3 ноутбуки, Смартбокс, планшет і пару смартфонів. Один комп'ютер виконує локальні ролі сервера: шлюз, ftp-сервер, веб-сервер.

--------------------

Також маю написаних декілька проектів,як власних так і написаних для Львівського коледжу Зв_язку.
Стислий огляд проектів можна подивитись за посиланням:
1. Власний проект "Школа гри на гітарі" 2008 року ()
2. Власний проект "Інфо-Партнер" 2009 року ()
3. Проект для ЛК ДУТ "База даних ЛК ДУТ" 2010 року ()
4. Проект "Форма реєстрації абітурієнтів ДУТ" 2011 року ()
5. Власний проект "Програма опитування" 2018 року, не закінчений проект ()

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору