UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Хмельницькому
  4. Резюме Соціальний педагог, Психолог в
  5. Соціальний педагог, Психолог
Дане резюме вже не актуально.

Воно було збережено на сайті і поміщено в архів резюме в ознайомлювальних цілях.

Знайти схожі резюме

Соціальний педагог, Психолог

Заблоковано
 25 березня 2019  Місто: Хмельницький
Вік:30 років
Режим роботи:повний робочий день
Рубрики: Наука, освіта, переклади; Офісний персонал
Готова до відряджень

Досвід роботи

практичний психолог
Хмельницький міський Центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді (Державна організація, освіта, соціальні послуги ), Хмельницький
09.2017 − 11.2018 (1 рік 2 місяці)

- індивідуальне консультування клієнтів Центру, які звернулися за психологічною допомогою;

- психодіагностика у роботі з дітьми та підлітками;

- робота з сім’ями, що опинились в складних життєвих обставинах (неналежне виховання дітей, зловживання шкідливими звичками, нездатність піклуватися про себе належним чином)

- проведення просвітницької роботи у ВНЗ міста (лекції та презентації на тематику профілактики шкідливих звичок, девіантної поведінки, толерантного ставлення, самоорганізації особистості)

- проведення тренінгових занять (мотиваційні тренінги для осіб що знаходяться у пошуку роботи, тренінги для підлітків на самопізнання, формування особистісних якостей, покращення комунікативних навичок)

- співпраця з ТРК «Місто» з приводу висвітлення найбільш актуальних психологічних проблем сучасної молоді (як уникнути стресових ситуацій, шляхи порозуміння з батьками, самоорганізація у навчальному процесі, спілкування з однолітками, вирішення конфліктних ситуацій, адаптація до школи)

Освіта

Хмельницький інститут соціальних технологій «Відкритий міжнародний університет розвитку людини «Україна» (Хмельницький)
психологія, соціальна робота
повна вища, 09.2011 − 03.2017 (5 років 5 місяців)

Додаткова освіта

 Пройшла навчання за Програмою тематичного короткострокового семінару «Посилення профілактичної роботи серед молоді» для представників структурних підрозділів, які реалізують державну молодіжну політику, 28.04.2018 року отримала свідоцтво ДУ «Державного інституту сімейної та молодіжної політики» про підвищення кваліфікації.

Знання мов:

Англійська - Вище середнього

Додаткова інформація

Знання комп'ютера, програм: Вільно володію ПК: MS Offise (Word, Excel, PowerPoint).
Особисті якості, хобі, захоплення, навички: Наразі знаходусь в активному становленні себе у професійній діяльності, тому досить швидко засвоюю нову інформацію та адаптуюсь до нового. Відповідальна, мобільна, вмію працювати в режимі мультизадачності. Творчо ставлюся до роботи, вмію цінувати час, уважна, пунктуальна, акуратна. Мені вдається легко знаходити спільну мову з людьми, вмію працювати в команді. Прагну розвиватись, навчатись новому та підвищувати рівень професійних знань і вмінь. Легка на підйом, готова до відряджень.
Мета пошуку роботи, побажання до місця роботи: знайти роботу за фахом, отримати можливість реалізувати себе у професійній діяльності на посадах практичного психолога, соціального педагога.

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору