UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Києві
  4. Резюме Спеціаліст з пожежної безпеки, охорони праці в Києві
  5. Спеціаліст з пожежної безпеки, охорони праці
Запропонувати вакансію
Корнієнко Олександр Васильович

Спеціаліст з пожежної безпеки, охорони праці

Заблоковано
  3 жовтня 2022  Місто: Київ
Вік:59 років
Режим роботи:повний робочий день
Рубрики: Виробництво; Будівництво, архітектура; Інші пропозиції
 Перебуваю в шлюбі  Є діти 
або зареєструйтеся на сайті як роботодавець, щоб бачити контактну інформацію.

Опис

Інженер (експерт) з пожежної безпеки

проживаю в Обухівському районі Київської області


Досвід роботи у сфері пожежної безпеки та протипожежного захисту дуже великий! Але ЦЕ НЕ ОЗНАЧАЄ, що інші напрямки роботи мене не стосувалось. Навпаки, в системі державного пожежного нагляду України, доводилось дуже багато працювати з документами та спілкуватись із людьми різнобічних напрямків діяльності… Мої навики та величезний ДОСВІД в роботі протипожежного напрямку також може знадобитись Вашій компанії.


Останнє місце роботи ПП «СВАРОГ-01», це ліцензіат у сфері пожежної безпеки, навчання по програмі для посадових осіб та пожежно – технічного мінімуму для робітничих професій. Надавав консультативні послуги різним компаніям, торговим та бізнесовим центрам. Мною проведено сотні експертних оцінок у сфері пожежної безпеки та підготовлено для реєстрації Декларації відповідності матеріально – технічної бази вимогам законодавства з питань пожежної безпеки (вимога ст. 57 Кодексу цивільного захисту та Постанови КМУ від 05.06.2013 року №440). До війни, ПП «СВАРОГ-01» на ринку у сфері послуг з жовтня 2011 року!


Самі цікаві мої клієнти, які можуть дати рекомендації – торгові марки «ЦИТРУС», «ЕЛЬДОРАДО», «СПОРТМАСТЕР Україна», та «ОСТІН». Великий обсяг роботи виконано для ТОВ «АВ МЕТАЛ ГРУП», об’ємні консультації та експертизи проводились в ТРЦ «ГУЛІВЕР», «ОКЕАН ПЛАЗА», «МАГЕЛАН», в бізнес центрах «ІЛЛІНСЬКИЙ» та «ЛЕОНАРДО» - це незначна частина з усіх досягнень. Крім того провів величезну кількість лекцій з питань пожежної безпеки – наприклад ВАТ «Київський КПК» та ПАТ «ЦЕНТРЕНЕРГО»


До вересня 2011 року я 20 років працював в системі МНС України, остання посада – начальник відділу державного пожежного нагляду Головного управління МНС у Київській області. Як проводяться перевірки суб’єктів господарювання у відповідності до вимог чинного законодавства знаю в ідеалі.

Маю вищу юридичну та пожежно – технічну освіту.

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Часто шукають

↑ Вгору