Додаткова інформація
Особисті якості, хобі, захоплення, навички: Робота у сфері готельно-ресторанного господарства, досвід спілкування з туристами та гостями, прийом та поселення гостей, бронювання номерів, касова дисципліна, обслуговування “ala carte”, обслуговування банкетів та конференцій. Досвід роботи з системою бронювання Servio.
Листопад 2013 – дотепер – Radisson Blu Bukovel, офіціант
Травень 2013 - жовтень 2013 –готель Radisson resort & SPA Alushta, офіціант
Квітень 2012 – квітень 2013 – м. Львів, готель Опера, ресторан Панорама, офіціант
Серпень 2011- квітень 2012 –м. Львів, готель Рейкарц Дворжец, портьє2011-дотепер – Львівський національний університет імені Івана Франка.
Факультет: географічний
Напрямок: туризм
2007-2011 - Львівське вище професійне училище ресторанного сервісу та туризму.
За спеціальністю: організація обслуговування в готелях і туристичних комплексах.