UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Києві
  4. Резюме Технічний директор, головний інженер в Києві
  5. Технічний директор, головний інженер
Дане резюме вже не актуально.

Воно було збережено на сайті і поміщено в архів резюме в ознайомлювальних цілях.

Знайти схожі резюме

Professional resumeПрофесійне резюме, в якому вказані: ел.пошта, телефон, зарплатня, досвід роботи, освіта та інша важлива інформаціяТехнічний директор, головний інженер

Заблоковано
30 000 грн.
 23 березня 2020  Місто: Київ
Вік:45 років
Режим роботи:повний робочий день
Рубрики: Виробництво; Керівництво; Будівництво, архітектура
 Перебуваю в шлюбі  Є діти  Готовий до відряджень

Досвід роботи

Головний енергетик - Заст. начальника ЕМВ
ДП "Миколаївсьский авіаремонтний завод "НАРП" (Ремонт авіаційної техніки), Миколаїв
02.2003 − 02.2020 (17 років )

Більше 10 років досвіду:

- роботи на керівних посадах;

- догляду за парком обладнання понад 2000 одиниць у т.ч. ПТО, верстатне, стендове, компресорне та інше обладнання;

- забезпечення безпечного виконання робіт з підвищеною небезпекою;

- роботи з підрядними, постачальними, контролюючими та іншими організаціями;

- оперативного керування електрогосподарством потужністю понад 20 МВт та забезпечення безперервного процесу виробництва товарної продукції.

V група допуску вище 1000В з електробезпеки.

Проектування, монтаж, ремонт та обслуговування електричних мереж у т.ч. трансформаторних підстанцій. Впровадження сучасних енергозберігаючих технологій та енергоефективних рішень.

Керування колективом понад 50 осіб.

Керування інженерами з ремонту обладнання (ЕО, ПТО, верстатне і стендове обладнання, компресорне, вентиляційне, інженерні мережі, мережі зв'язку) та групами механіків цехів.

Управління дільницями будівельників, електромонтерів та слюсарей-електриків, електромонтерів зв'язку, монтажників сантехсистем, слюсарей ремонтників, групами механіків цехів та ін.

За період роботи на ДП «НАРП» 2006-2020рр відповідав за електрогосподарство ДП «НАРП» у т.ч. бази відпочинку «Сокіл» с. Рибаківка , за газове господарство ДП «НАРП», за водопостачання, мережі зв'язку та інше.

Член постійно діючої комісії з прийомки-здачі відремонтованих, реконструйованих та модернізованих об’єктів (відповідав за обсяги, вартість матеріально-технічних ресурсів та дотримання технології виконання робіт); комісії з перевірки знань та допуску до самостійної роботи персоналу ДП «НАРП»; пожежно-технічної комісії, комісій з прийняття на облік, інвентаризації та списання основних засобів та ін.

Неодноразово та на довготривалі терміни виконував функції начальника ЕМВ – головного механіка ДП «НАРП».

Досвід ремонтних та монтажних робіт, як підрядник. Виконував монтаж та ремонт внутрішніх та зовнішніх електричних мереж виробничих підприємств різних форм власності та господарювання.

Функції:

- Утримання в працездатному стані та технічно-правильна експлуатація будівель та споруд, електричних та інженерних мереж, технологічного обладнання (електрообладнання, ПТО, стендове та верстатне обладнання, компресорне обладнання, вентиляційні системи). Безперебійне забезпечення підприємства усіма видами енергії, стиснутим повітрям та водою.

- Розроблення графіків планово-попереджувальних ремонтів (ППР), організація та контроль якісного та своєчасного виконання ППР технологічного, підіймально-транспортного, вентиляційного та іншого устаткування, основного електрообладнання та інженерних мереж.

- Здійснення технічного контролю і нагляду за правильною експлуатацією та утриманням всього технологічного обладнання та мереж; забезпечення безперервного виробничого процесу.

- Розроблення титульного списку капітального та поточного ремонтів будівель, споруд та об’єктів комунальної власності, які значились на балансі підприємства. Організація ППР та проведення оглядів будівель та споруд відповідно до затверджених планів та графіків. Проведення обстеження виробничих будівель та організація їх паспортизації та оцінки технічного стану.

- Визначення об’ємів та вартості ремонтних робіт. Знаходження підрядних організацій, проведення конкурсів та укладення договорів на виконання робіт з капітального та поточного ремонтів будівель, споруд та об’єктів комунальної власності, устаткування та мереж спеціалізованими підрядними організаціями.

- Підготовка технічної документації і контроль за виконанням обсягів і вартості робіт з будівництва, реконструкції, капітального та поточного ремонту будівель та споруд. Приймання виконаних робіт з оформленням актів про виконання або порушення умов.

- Визначення потреби в запасних частинах та матеріалах для ремонту обладнання та мереж, їх закупівля.

- Забезпечення безпечного виконання робіт та технічно-правильної експлуатації обладнання. Розробка інструкцій з ОП та ТБ, ТЕ обладнання. Навчання персоналу підприємства.

- Виконання робіт з демонтажу і монтажу обладнання, електричних та інженерних мереж, проведення ремонтних робіт тощо.

Досягнення:

Оптимізував та забезпечив функціонування системи ППР обладнання на підприємстві, що дозволило забезпечити безперервність виробничого процесу товарної продукції.

Зменшив більш ніж у 2 рази вартість Гкал теплової енергії, відказавшись від системи центрального міського опалення та встановивши дві котельні з твердопаливними котлами сумарною потужністю 350 кВт та 600кВт.

Зменшив у 5 разів витрати на освітлення промислових, складських та адміністративних приміщень, впровадивши сучасне світлодіодне освітлення.

Скоротив втрати теплової та електричної енергії до істотного мінімуму розробивши та виконавши відповідний комплекс заходів з енергозбереження.

Маю грамоти та відзнаки від ДП «НАРП», Концерну «Авіавоєнремонт» та ДК «Укрооборонпром».

 Є рекомендації з даного місця роботи

Освіта

Український державний морський технічний університет імені адмірала Макарова.  (Миколаїв)
Електротехнічний факультет. Спеціальність «Прилади точної механіки». Інженер-електромеханік.
повна вища, 02.1995 − 03.2002 (7 років )
Миколаївський інформатико-математичний ліцей №38. Кваліфікація математик-програміст.  (Миколаїв)
середня, 09.1992 − 06.1995 (2 роки 9 місяців)

Додаткова освіта

 Навчання з питань охорони праці (Миколаїв, 2018р) ТОВ "Регіональний учбовий центр". Посвідчення №394-2. Правила будови і безпечної експлуатації парових котлів з тиском пари не більше 0,07 МПа (0.7 кгс/см²), водогрійних котлів та водопідігрівачів з температурою води не вище 115ºС. ТОВ "Регіональний учбовий центр". Посвідчення №210-11. Законодавчі та нормативно-правові акти з охорони праці, з гігієни праці, надання допомоги потерпілим, електробезпеки; ПБЕЕ споживачів; ПБП при технічному обслуговуванні та поточному ремонті авіаційної техніки; ПОП під час виконання робіт на висоті; Правила вибору та застосування засобів індивідуального захисту органів дихання; ПОП під час експлуатації вантажопідіймальних кранів, підіймальних пристроїв і відповідного обладнання; ПОП під час експлуатації обладнання, що працює під тиском; ПОП під час роботи інструментами та пристроями; ПТБ при травленні металів і нанесенні на них гальванічних і хімічних покриттів; ПОП під час зварювання металів; ПОП під час роботи з абразивним інструментом; ПОП при нанесенні металопокриттів, ПОП на підприємствах з виробництва шин та гумових виробів; ТІ з організації безпечного проведення газонебезпечних робіт.
 Кошторисна справа + АВК-3 (Миколаїв, 2008р.) Регіональний навчальний центр бізнесу та комп'ютерних технологій. Свідоцтво НК №00198

Знання мов:

Російська - Професійний (експерт), Англійська - Початковий

Додаткова інформація

Знання комп'ютера, програм: Досвідчений користувач ПК: MS Office, AutoCad, Dialux, AVK та ін. Володію сліпим методом набору тексту. Маю базові навички з програмування. Швидко засвоюю будь-які прикладні програми.
Особисті якості, хобі, захоплення, навички: Особисті якості: Розуміння цілей керівництва, їх реалізація. Легко знаходжу спільну мову з людьми; вмію побудувати взаємодію підрозділів організації; вмію працювати в команді; вмію працювати у режимі інтенсивної багатозадачністі та в складних стресових ситуаціях, вмію швидко розставити пріоритети, вмію працювати з великими об’ємами інформації; цілеспрямованість; ініціативність; старанність; порядність. Інтереси та зацікавлення: Всесвіт. Людина, її функціонування , розвиток та продукти її життєдіяльності. Культура. Технології. Психологія.
Мета пошуку роботи, побажання до місця роботи: Отримати посаду технічного керівника. Гідно працювати та заробляти.

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору