UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Києві
  4. Резюме Технолог кондитерського виробництва в Києві
  5. Технолог кондитерського виробництва
Дане резюме вже не актуально.

Воно було збережено на сайті і поміщено в архів резюме в ознайомлювальних цілях.

Знайти схожі резюме

Технолог кондитерського виробництва

Заблоковано
  5 серпня 2020  Місто: Київ
Вік:30 років
Режим роботи:повний робочий день
Рубрики: Виробництво; Ресторанний бізнес, кулінарія
 Перебуваю в шлюбі 

Опис

Про себе

Молодий спеціаліст у технології кондитерських виробів, в 2019 році захистила кандидатську дисертацію і отримала науковий ступінь кандидата технічних наук. Навчаючись в аспірантурі неодноразово приймала участь в галузевих виставках та конференціях, тому спокійно почуваю себе перед аудиторією. З ентузіазмом приймаю участь у нових проектах і доводжу їх до кінця, швидко освоюю новий матеріал, відрізняюся старанністю та стійкістю до стресової роботи. Умію працювати в команді, вирішувати конфлікти і знаходити компроміси. Володію організаційними навиками.


Досвід роботи


ТОВ "Пейстрі Шеф"

менеджер з продажу, технолог

01/2019 - 06/2020


Національний університет харчових технологій

старший лаборант 09/2014 - 09/2015

Різноманітні інгредієнти для кондитерських виробів та джелатерії міжнародних виробників в асортименті компанії дали змогу спілкування з різними представниками сегменту HORECA як в Києві, так і за його межами. За період роботи організовувала і проводила зустрічі, приймала участь і організовувала майстер класи як з вітчизняними, так й іноземними шеф-кухарями та шеф-кондитерами. Проводила аналіз сучасного ринку кондитерських інгредієнтів, надавала технологічну підтримку клієнтам.

Готувала та проводила лабораторні заняття з оцінки якості сировини, напівфабрикатів та готової продукції харчової галузі за органолептичними, структурно-механічними та фізико-хімічними показниками.

Приготувала різні реактиви для досліджень в рамках лабораторних робіт.


Освіта

Національний університет харчових технологій

2010 - 2018

Кандидат технічних наук за спеціальністю "Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів". Під час написання дисертації аналізувала різні технологічні процеси, писала статті у вітчизняні та міжнародні наукові журнали, приймала участь у дегустаціях, затверджувала технічну документацію на нову продукцію. Тривалий час займалася розробкою традиційних та інноваційних кондитерських виробів.

Магістр за спеціальністю "Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів". Отримала диплом з відзнакою. Приймала активну участь в фахових конкурсах та конференціях, а також в громадському і культурному житті університету.


Навики володіння ПК Досвідчений користувач. Добре володію пакетом MSOffice (Excel, Power Point, Word), графічним редактором CorelDRAW та програмою для креслення AutoCAD.

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору