Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
    1. Робота в Україні
    2. Резюме
    3. Резюме в Києві , Резюме в Харкові , Резюме в Львові , Резюме в Одесі
    4. Резюме Технолог з впровадження нових харчових виробів в Києві
    5. Технолог з впровадження нових харчових виробів
    Запропонувати вакансію
    Резюме Технолог з впровадження нових харчових виробів
    Шилко Сергій

    Professional resumeПрофесійне резюме, в якому вказані: ел.пошта, телефон, зарплатня, досвід роботи, освіта та інша важлива інформаціяТехнолог з впровадження нових харчових виробів

    Заблоковано
    25 000 грн.
     16 жовтня  Місто: Київ
     Готовий до переїзду в: Харків, Львів, Одеса
    Вік:46 років
    Режим роботи:повний робочий день,віддалена робота,часткова зайнятість
    Рубрики: Виробництво; Ресторанний бізнес, кулінарія; Робота за кордоном
     Перебуваю в шлюбі  Є діти Готовий до відряджень
    абозареєструйтесяна сайті як роботодавець, щоб бачити контактну інформацію.

    Досвід роботи

    технолог
    кондитерські, молочні, снекові, олійно-жирові(консалтинг, проектування, виробництво, сертифікація),Київ
    04.2018 −По теперішній час(3 роки 6 місяців)

    технолог впровадження, проектний менеджер, виготовлення технічної документації,... десятки проектів за минулий рік, показник успішності проектів сягає 85%!

     Є рекомендації з даного місця роботи

    Освіта

    вищі технічні, технікуми
    технологи харчових виробництв
    повна вища,09.1975 −По теперішній час(46 років 1 місяць)

    Додаткова інформація

    Знання комп'ютера, програм: MS Office, 1C
    Особисті якості, хобі, захоплення, навички: Якщо Ви працюєте над новинками - пропоную робити це разом! Проектно-аплікаційний технологічний консалтинг - бізнес, що за рік вже нараховує десятки запусків! Розробки допоможуть Вам в стислі терміни випустити новинки чи тюнінгувати Ваші продукти, які Ви бачите по-іншому, для чого є багатий технологічний досвід! Тим цікавіше працювати в 2020му, поки закордонні проекти не підняли цінники! Перелік продуктів, що Ви можете втілити, наступний: Кондитерські вироби, а саме: - кондитерські & шоколадні глазурі - пралінові начинки & цукерки - помадні цукерки - сбивні цукерки - жувальні цукерки - пастила, лукум - нуга, двуслойні батони - цукерки «асорті» - мармелад - карамель - шоколад - кріспі - ірис - макарон - маршмеллоу - зефіри, в т.ч. “angel kisses” Термостабільні та нетермостабільні начинки: - начинки фруктові, в т.ч макова - жирові начинки - начинки молочні - Кисломолочні (творожна та імітаційна) - Згущене молоко - Іриска (варене згущене молоко) Борошняні: - печиво - пряники - круасани - мафіни - вафлі - крекер - слойка - торти - хлібобулочні вироби Згущене молоко Сир кисломолочний (творог) Сметана Сметанний продукт Сир твердий Сир плавлений Сирний продукт Сирний десерт Снеки - Батони зернові - Батони жувальні - Батони протеїнові - Каші швидкого приготування - Мюслі - Гематоген Суміші спортивного харчування Функціональні напої Соки та соковмісні напої Вода столова та "солодка" Соуси - кетчупи - майонези - соуси креативні Консервація Вермішель, спагеті Звичайні ціни – розробка та впровадження– 20 -25 тис.грн
    Мета пошуку роботи, побажання до місця роботи: Проектна та постійна робота у відділі розробок та впровадження, відділі якоості, посадах технолога, виробничника, ...

    Причина скарги *

    Опишіть коротко суть скарги *


    Часто шукають

    ↑ Вгору