UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Києві
  4. Резюме Теплоэнергетик; менеджер проекта; начальник отдела; в Києві
  5. Теплоэнергетик; менеджер проекта; начальник отдела;
Дане резюме вже не актуально.

Воно було збережено на сайті і поміщено в архів резюме в ознайомлювальних цілях.

Знайти схожі резюме

Теплоэнергетик; менеджер проекта; начальник отдела;

Заблоковано
 13 квітня 2017  Місто: Київ
Вік:41 рік
Режим роботи:повний робочий день
Рубрики: Офісний персонал; Виробництво; Інші пропозиції
 Перебуваю в шлюбі  Є діти  Готовий до відряджень

Досвід роботи

Начальник відділу енергобалансів
ПАТ «КИЕЇВЕНЕРГО»
10.2015 − 04.2017 (1 рік 6 місяців)
 Розробка та впровадження методики розрахунку фактичного розподілу теплової енергії між споживачами;  Розроблення та впровадження процедури розроблення принципових схем приєднання споживачів до джерел теплопостачання;  Проведення аналізу, щодо виявлених технологічних та комерційних втрат теплової енергії, холодної та гарячої води, контроль норм споживання теплової енергії та води системи ГВП;  Розроблення та впровадження організаційно-технічних заходів спрямованих на зниження втрат теплової енергії для потреб Цо та ГВП.
Головний енергетик
ПАТ «Київхліб»
04.2014 − 06.2015 (1 рік 2 місяці)
 Забезпечення безперебійної роботи підприємства та технічно правильної експлуатації енергетичного обладнання;  Організація проведення ремонтних робіт та технічного обслуговування енергетичного обладнання;  Виконання робіт з укладання договорів з енергопостачаючими компаніями (ПАТ «КИЇВЕНЕРГО», ПАТ «Київводоканал», ПАТ «Київгаз», ПАТ «Укртрансгаз», ПАТ «Київоблгаз»). Контроль виконання договірних відносин.  Участь у розробці планів капітальних ремонтів, технічному переоснащенню та реконструкції енергетичного обладнання;  Облік та аналіз споживання енергоресурсів;  Організація робіт та укладання договору на проведення метрологічних повірок засобів вимірювальної техніки в Укрметртестстандарті. Контроль договірних відносин.
Заступник начальника цеху налагодження та випробувань котлотурбінного обладнання
ПАТ «КИЇВЕНЕРГО»
03.2010 − 03.2014 (4 роки )
 організація та контроль виконання робіт;  планування обсягів робіт;  ведення фінансової, технічної та звітної документації;  складання кошторисної документації (програмний комплекс АVK5; СМЕТА – Строительные Технологии)  Організація робіт по впровадження в підпорядкованому підрозділі міжнародних стандартів OHSAS та ISO
Инженер з налагоджування ІІ кат
ПАТ «КИЇВЕНЕРГО»
05.2008 − 03.2010 (1 рік 10 місяців)
 режимне та еколого-теплотехнічне налагодження водогрійних та парових котлів;  визначення техніко-економічних характеристик роботи котлоагрегатів;  складання режимних карт;  пусконалагоджувальні роботи котельного обладнання  надання рекомендації, щодо надійної, безпечної та економічної роботи котельного обладнання;  розробка та складання інструкції з експлуатації нового обладнання.
інженер-інспектор центру технічного аудиту та контролю договірної роботи
ПАТ «КИЇВЕНЕРГО»
06.2006 − 06.2008 (1 рік 11 місяців)
 Здійснення комплексних технічних перевірок систем тепло споживання з оформленням відповідних актів для укладання, переукладання та подовження терміну дії договорів;  Виявлення без облікового та без договірного споживання теплової енергії;  Обстеження систем тепло споживання на відповідність умовам договорів та проектним рішенням;  Здійснення зняття показань з комерційних приладів обліку теплової енергії. Складання відповідних актів.
Менеджер з продажу
ДП «КРУГЛИЙ ВАЛ» ПАТ «Оболонь»
06.2004 − 12.2005 (1 рік 6 місяців)
 пошук нових клієнтів;  забезпечення продажу в установлено регіоні;  формування комерційних пропозицій

Освіта

Національний університет харчових технологій
Промислова теплоенергетика
повна вища, 09.2000 − 06.2006 (5 років 9 місяців)

Знання мов:

англійська - Початковий

Додаткова інформація

Особисті якості, хобі, захоплення, навички:  Відповідальність, комунікабельність, порядність, енергійність
Мета пошуку роботи, побажання до місця роботи: Пошук роботи в стабільній компанії, що розвивається з високим рівнем заробітної плати та дружнім колективом.

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору