UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Києві
  4. Резюме Управляющий (керуючий) рестораном, менеджер, администратор в Києві
  5. Управляющий (керуючий) рестораном, менеджер, администратор
Дане резюме вже не актуально.

Воно було збережено на сайті і поміщено в архів резюме в ознайомлювальних цілях.

Знайти схожі резюме

Professional resumeПрофесійне резюме, в якому вказані: ел.пошта, телефон, зарплатня, досвід роботи, освіта та інша важлива інформаціяУправляющий (керуючий) рестораном, менеджер, администратор

Заблоковано
20 000 грн.
 10 листопада 2019  Місто: Київ
Вік:36 років
Режим роботи:повний робочий день
Рубрики: Ресторанний бізнес, кулінарія; Керівництво
 Перебуваю в шлюбі 

Досвід роботи

керуючий рестораном
Ресторан «Non Stop» (Козирна Карта) (Ресторанний бізнес), Київ
01.2019 − 04.2019 (3 місяці)

- планування бюджету ресторана, розподілення грошових потоків;

- складання звітів для власників бізнесу;

- контроль роботи бухгалтерії;

- планування та здійснення розвитку ресторана;

- оптимізація затрат:

а) змінення штатного розкладу, розподілення обов'язків,

б) зміна постачальників,

в) опрацювання технологічних карт;

- контроль високого рівня сервісу, атмосфери, порядку та гостинності в залах;

- контроль за дотриманням співробітниками трудової дисципліни, правил внутрішнього трудового розпорядку;

- контроль і координація роботи персоналу;

- тренінги, навчання персоналу, відео уроки;

- розробка і прийняття на практиці мотиваційних програм для персоналу;

- контроль касової дисципліни, робота з ордерами, касовою книгою;

- нарахування та видача заробітної плати;

- аналіз відхилень залишків продуктів.

адміністратор, менеджер з організації кейтерінгу, помічник керівника
Ресторан «Флюгер» (Ресторанний бізнес), Київ
06.2011 − 12.2018 (7 років 5 місяців)

- планування та організація банкетів, фуршетів (розміщення на локації, складання комерційних пропозицій (включаючи обслуговування, транспортні витрати, оренду посуду, інвентарю), підписання договорів, підбір музичного супроводу та ведучих);

- розробка сезонного меню, акцій, спеціальних пропозицій, оновлення меню враховуючи статистику продажів та закупівельну вартість, розробка фуршетного меню;

- складання технологічних карт, опрацювання та впровадження їх у виробництво;

- контроль за дотриманням стандартів приготування та подачі страв, таймінг видачі;

- робота з постачальниками (пошук, контроль якості та ціни, домовленість про знижки);

- контроль за технічним станом ресторанного інвентарю, його облік;

- інвентаризація товарів, зняття залишків, аналіз відхилень;

- робота в Інтернеті, ведення сторінок в соціальних мережах, розміщення в Google Фото;

- пошук та підбір персона;

- складання графіків роботи, введення табелю виходу на роботу;

- вирішення конфліктних ситуацій;

- досвід роботи барменом ІІІ розряду;

головний бухгалтер
ПП фірма «АВ-К» (Транспортна), Київ
11.2010 − 06.2011 (7 місяців)

• нарахування заробітної плати;

• звітність в фонди (в т.ч. ЕСВ) та податкову (1ДФ, комунальний податок, податок на прибуток);

• розрахунки з постачальниками;

• контроль отримання коштів від покупців;

• складання актів звірки;

• ведення касової книги;

бухгалтер
Науково-методичний центр аграрної освіти (Аграрна), Київ
09.2009 − 02.2010 (5 місяців)

• подання до органів державної податкової служби щомісячні звіти;

• регулювання видачі подорожніх листів та складання звіту про використання палива;

• виписка доручень на отримання господарських товарів;

економіст
Науково-методичний центр аграрної освіти (Аграрна), Київ
03.2009 − 09.2009 (6 місяців)

• виписка рахунків, накладних, податкових накладних, актів звірки, договорів;

• здійснення економічної діяльності організації спрямованої на підвищення ефективності та рентабельності, досягнення високих кінцевих результатів при оптимальному використанні трудових і фінансових ресурсів на основі статистичної звітності;

• складання звіту про видатки та надходження організації в порівнянні з минулими роками з поданням показників в графічній структурі;

- внесення банку та каси до балансу.

Освіта

Університет економіки та права «КРОК» (Київ)
Спеціальність: фінансовий директор
повна вища, 08.2010 − 10.2010 (1 місяць)
Київський Національний економічний університет (КНЕУ) (Київ)
Факультет: обліково-економічний; Спеціальність: облік і аудит
повна вища, 09.2004 − 06.2009 (4 роки 9 місяців)

Додаткова інформація

Знання комп'ютера, програм: Вільний користувач ПК (Word, Excel, Internet, 1C (7.7; 8.0), Парус, R-Keeper) та офісної техніки.
Особисті якості, хобі, захоплення, навички: Особисті якості: лідерські, організаційні, аналітичні здібності, педантичність, комунікабельність, цілеспрямованість, вміння оперативно приймати рішення, не маю шкідливих звичок. Досвід роботи в інших закладах: • ресторанчик на Артема 14а (зараз Вітрина) адміністратор-бармен; • ПАБ «Сундук» офіціант (по сумісництву); • ресторан «Ацтека» адміністратор; • ресторан «Вогні Баку» старший офіціант, в.о. адміністратора; • ресторан «Меконг» старший офіціант, в.о. адміністратора;

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору