UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Запоріжжі
  4. Резюме Відкритий для пропозицій в
  5. Відкритий для пропозицій
Дане резюме вже не актуально.

Воно було збережено на сайті і поміщено в архів резюме в ознайомлювальних цілях.

Знайти схожі резюме

Professional resumeПрофесійне резюме, в якому вказані: ел.пошта, телефон, зарплатня, досвід роботи, освіта та інша важлива інформаціяВідкритий для пропозицій

Заблоковано
6 000 грн.
 15 липня 2019  Місто: Запоріжжя
Вік:30 років
Режим роботи:повний робочий день, віддалена робота, часткова зайнятість
Рубрики: Логістика, доставка, склад; Офісний персонал; Робота без кваліфікації

Досвід роботи

Молодший інспектор-кінолог
Національна поліція України (Правоохоронна діяльність), Запоріжжя
08.2018 − 07.2019 (10 місяців)

Піклування та дресирування службового собаки з метою набуття, удосконалення та підвищення його робочих якостей (вмінь та навичок), задля подальшого використання у службовій діяльності згідно функціональних обов'язків.

Досягнення: отримав основи знань з дресирування собак; дізнався з якої сторони в собаки хвіст

Фахівець зі збуту
ТОВ "ТД Світлотехніка" / ФОП Шкода (Виробництво освітлювального устаткування; роздрібна та оптова торгівля електротоварами), Запоріжжя
06.2016 − 04.2018 (1 рік 10 місяців)

Консультація потенційних та наявних кілєнтів по продукції підприємства, презентації товарів, участь у публічних закупівлях системи Прозоро; ведення тендерної документації, оформлення договорі (в 1С); приймання/видача товарів, інвентаризація складських запасів тощо. Більша частина роботи в 1С.


Продавець - консультант
ТОВ "Трейдшуз" (ЦентрОбувь) (Роздрібна торгівля), Запоріжжя
06.2015 − 05.2016 (10 місяців)

Приймання товару, інвентаризація товарних запасів, формування звітів з продажів, викладка товару згідно мерча, консультація відвідувачів магазину по наявному товару, робота з касою (продаж/повернення товару, приймання надходжень, видача грошови коштів), слідкування за порядком в торговому залі.

Кредитний інспектор
"ПриватБанк" / "ДельтаБанк" (Фінансові послуги)
09.2012 − 03.2013 (5 місяців)

Пояснювати клієнтам умови надання споживчих кредитів та інформації щодо строків погашення, оформлення заяв на видачу споживчих кредитів, ведення реєстру укладених договорів та своєчасності їх виплати клієнтами тощо.

Освіта

Запорізька державна інженерна академія (Запоріжжя)
Фінанси, банківська справа та страхування
повна вища, 09.2012 − 01.2018 (5 років 4 місяці)

Додаткова освіта

 Курс зі службової кінології в ДУ ЖНЦПП (2018-2019р.)

Знання мов:

Українська - Професійний (експерт), Російська - Професійний (експерт), Англійська - Середній
Додатково: Англійську розумію у письмовому вигляді (зі словником легше), на слух важче оскільки не було практики спілкування (тільки кіно, ігри тощо)

Додаткова інформація

Знання комп'ютера, програм: Word - добре (багато використовувався як під час навчання, так і в роботі); Excel - середньо (практики роботи було не багато - більшу частину в рамках начальної програми ВНЗ, більшістю формул не довелось скористуватись, є прогавина у навичках формувати великі компіляції таблиць із ранжованою вибіркою та макросами, однак основи програми знаю і кілька практичних занять буде достатньо щоб зрозуміти прииципи побудови великих массивів данних); PowerPoint - обожнюю, однак рівень навичок оцінити важко, я вважаю їх вище середнього, на практиці буде видніше. Інші пакети Office - нижче середнього, оскільки користуватись їми довелось доволі рідко і мало де вони були необхідними. Один час бавився Realtime Landscaping Architect - нічого серйозного, для себе, тимчасове хоббі у вільний час. 1С - доводилось багато користуватись під час роботи в Прозоро, программа не складка але заплутана (як на мене), рівень навичок роботи з нею я вважаю мінімальним, в рамках роботи більше й не було потрібно. Комп'ютер - це не страшно, всьому моживо навчитись, аби було бажання та люди які пояснять як і що треба роботи в незнайомому ПО.
Особисті якості, хобі, захоплення, навички: Наполегливий, завзятий, працьовитий, бажаю бачити довершенінсть і завершеність у своїй роботі, дружній до колективу. Поганого про себе ніхто не скаже, давайте поспілкуємось і Ви самі зробите висновки :)
Мета пошуку роботи, побажання до місця роботи: Їсти хочеться. Якщо серйозно, то яка може бути мета: потреба в грошових коштах за для задоволення своїх потреб, можливість самореалізуватись та знайти своє місце у світі. Побажання: робота не пов'язана з продажами.

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору