UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Львові
  4. Резюме Виконавчий, комерційний директор, Головний бухгалтер в
  5. Виконавчий, комерційний директор, Головний бухгалтер
Дане резюме вже не актуально.

Воно було збережено на сайті і поміщено в архів резюме в ознайомлювальних цілях.

Знайти схожі резюме

Professional resumeПрофесійне резюме, в якому вказані: ел.пошта, телефон, зарплатня, досвід роботи, освіта та інша важлива інформаціяВиконавчий, комерційний директор, Головний бухгалтер

Заблоковано
30 000 грн.
 12 вересня 2019  Місто: Львів
Вік:33 роки
Режим роботи:повний робочий день
Рубрики: Бухгалтерія, фінанси, облік/аудит; Керівництво; Торгівля, продажі, закупівлі
 Перебуваю в шлюбі  Є діти 

Досвід роботи

головний бухгалтер аудитор
ТзОВ "Люкс Бухгалтерія" (Надання бухгалтерських послуг), Львів
08.2017 − 08.2019 (2 роки )

01.08.2017 р. - 23.08.2019 р.- займала посаду головного бухгалтера в аутсорсинговій компанії ТзОВ «Люкс Бухгалтерія». В підпорядкуванні були декілька компаній на загальній системі оподаткування. Ведення бухгалтерії від рахунку до балансу (каса, ліцензії, прихід, розхід, зарплата, клієнт-банк, звітність, контроль за сплатою податків). В підпорядкуванні були бухгалтери. За суміщенням посади виконувала обов’язки керівника відділу внутрішнього аудиту. В обов’язки входило:

- перевірки підприємств, які планувалось надалі обслуговувати;

- перевірка та передача справ по підприємствах, з якими завершувалось обслуговування;

- проведення аудитів 20 бухгалтерів по здачі звітності, сплаті податків, введення первинної документації (відповідності вимогам чинного законодавства), ведення кадрової документації;

- стажування бухгалтерів, які претендували на прийом на роботу;

- навчання бухгалтерів;

- залагодження та вирішення питань у співпраці з клієнтами.

головний бухгалтер
ДП «Фенікс-Трейд» КВК ПП «Фенікс» (Роздрібна торгівля, ресторанний бізнес), Львів
06.2016 − 06.2017 (1 рік )

06.06.2016 р. – 06.06.2017 р. – займала посаду головного бухгалтера в ДП «Фенікс-Трейд» КВК ПП «Фенікс» (3 магазини, ресторан, бар) на загальній системі оподаткування та вела 2 ФОПи на спрощеній системі оподаткування (2 група). В обов’язки входило ведення бухгалтерії від рахунку до балансу (каса, ліцензії, прихід, розхід, зарплата, клієнт-банк, звітність, контроль за сплатою податків). Успішно проходила перевірки контролюючих органів (податкова перевірки, аудиторська перевірка та перевірка відділу соціального страхування). Виконувала: ведення ресторану в програмі R-Keeper та Store House: введення накладних, калькуляційних карт, розрахунок собівартості страв та виведення результатів діяльності ресторану за аналізований період.

Інженер в науково-дослідній частині
НЛТУ України (Освіта), Львів
03.2013 − 06.2016 (3 роки 3 місяці)

З 2013 року працювала у Державному вищому навчальному закладі «Національний лісотехнічний університет України» на посаді інженера в науково-дослідній частині. Проводила підготовку університету до міджнародної конференції.

Освіта

НЛТУ України (Львів)
Економіка довкілля і природних ресурсів
повна вища, 09.2011 − 01.2013 (1 рік 4 місяці)
НЛТУ України (Львів)
Облік і аудит
повна вища, 09.2007 − 05.2012 (4 роки 7 місяців)

Знання мов:

Українська - Професійний (експерт), Російська - Високий рівень (вільно), Англійська - Нижче середнього

Додаткова інформація

Знання комп'ютера, програм: Навики роботи: - 1С: Бухгалтерія 7 версія, 1С: Бухгалтерія 8.2 версія, 1С: Бухгалтерія 8.3 версія, - Подача звітності через програму "M.E.Doc", - Контроль за податками через Електронний кабінет, - CRM «Бітрікс», - Робота з Google таблицями, - "Клієнт-Банк" в Райфайзен банк Аваль, Приватбанк, Банк Львів, - Ресторанні програми R-Keeper, Store House, - Програмні продукти Word.
Особисті якості, хобі, захоплення, навички: Мій професійний досвід у веденні бізнесу може зацікавити швидкозростаючу компанію, як Ваша. Виконуючи різні процеси при обслуговуванні підприємств на різних системах оподаткування, в різних галузях я набула професійних знань в усіх сферах ведення бізнесу (зокрема це і спрощена система оподаткування (ФОПи та ЮО на Єдиному податку) і загальна система оподаткування (ПП, ТОВ), деякі з них також були високодохідними). Я впевнена, що мій досвід дозволить сприяти оптимізації прибутків та мінімізації витрат на Вашому підприємстві, впроваджуючи різні схеми ведення бізнесу. Я була б дуже вдячною за можливість продемонструвати Вам, як я зможу допомогти Вашому підприємству досягати поставлених Вами цілей.

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору