UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Києві
  4. Резюме Водитель охранник в Києві
  5. Водитель охранник
Дане резюме вже не актуально.

Воно було збережено на сайті і поміщено в архів резюме в ознайомлювальних цілях.

Знайти схожі резюме

Водитель охранник

Заблоковано
30 000 грн.
 14 листопада 2018  Місто: Київ
Вік:42 роки
Режим роботи:повний робочий день
Рубрики: Охорона, безпека; Транспорт, автосервіс

Досвід роботи

Освіта

повна вища,  −

Додаткова інформація

Особисті якості, хобі, захоплення, навички: 

Р Е З Ю М Е

Колесник Герман Леонідович - одруженний

Дата народження: 24.05.1981

Бажана посада: Особистий охоронець (водій)

Мінімальна зарплата: 30 000 грн

Освіта: вища, Юридична академія імені Ярослава Мудрого м. Харьків. майстер спорту з каратє кіокушинкай 2 дан. Чемпіон України, чемпіон міждународних турнирів. Професійне водіння автомобілів, у тому числі класу люкс, безаварійний досвід

Досвід роботи: 2002-2007 тренер з каратє кіокушин, 2005 вступив на війскову службу до військової частини 3004 СБУ (контр розвідка), з червня 2008 року на посадах: старшого помічника Костянтинівського прокурора, старшого помічника Куйбишевського прокурора, помічника Кременчуцького екологічного прокурора, прокурора відділу захисту прав громадян та інтресів держави в екологічній сфері Дніпровської екологісної прокуратури м. Київ, старшого прокурора Дніпропетровської екологіної проокуратури, старшого прокурора Павлоградської міжрайонної прокуратури, та старшим прокурором межівського району Дніпропетровської області. Досвід охорони VIP осіб.

Особисті якості: Психологічна стійкість до стресів і зовнішніх подразників. Чесність, стриманність, пунктуальність, дипломатичність, адекватність. При виконанні службових обовязків проявляю оперативність, принциповість, наполегливість та старанність. За характером витриманнй, ввічливий. Здатний приймати виважені рішення, швидко орієнтуюсь в нових ситуаціях, вмію працювати з людьми та колективі (команді), чітко і переконливо викладаю думку. Неоднарозово був заохоченний керівництвом за високі досягнення у роботі. Маю рекомендації, позитивні характеристики. Судимостей немає. Відмінні фізичні дані, відмінна реакція. Без шкідливих звичок.

Строго дотримуюся конфіденційність та комерційну таємницю

Добре володію вогнепальною зброєю

Спортивної статури, ріст 187, 92

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору