UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Львові
  4. Резюме Юрист в
  5. Юрист
Дане резюме вже не актуально.

Воно було збережено на сайті і поміщено в архів резюме в ознайомлювальних цілях.

Знайти схожі резюме

Юрист

Заблоковано
 27 жовтня 2018  Місто: Львів
Вік:44 роки
Режим роботи:повний робочий день
Рубрики: Юриспруденція, право
 Перебуваю в шлюбі  Є діти  Готовий до відряджень

Досвід роботи

Юрисконсульт
Львівський завод збірних конструкцій
04.2012 − 06.2018 (6 років 2 місяці)
Ведення на підприємстві претензійно-позовної роботи, договірної роботи (складання та аналіз договорів поставки, купівлі-продажу, цивільно-правового характеру, оренди, надання послуг, зберігання, попередніх договорів, протоколів розбіжностей, протоколів про наміри, угод про розірвання договорів, про внесення змін до договорів, актів приймання-передачі майна, актів виконаних робіт тощо). Розроблення і оформлення наказів, розпоряджень, протоколів, рішень, посадових інструкцій на підприємстві. Реєстрація внесення змін до установчих документів підприємства, отримання Виписок, Витягів, Довідок з ЄДР. Супроводження перевірок державних органів на підприємстві, оскарження у вищестоящі органи та в суді їхніх аудиторських звітів, податкових повідомлень-рішень та інших актів, що стосуються господарської діяльності підприємства. Юридичний супровід виконання рішень судів органами виконавчої служби, які винесені на користь підприємства. Мною на користь заводу вигравались справи у господарських, адміністративних, цивільних судах щодо стягнення коштів, повернення майна, розірвання договору, усунення перешкод в користуванні виробничою площадкою, земельною ділянкою, виселення із орендованого нерухомого майна, позбавлення права користування житлом в гуртожитку, скасування аудиторського звіту, податкових повідомлень-рішень, повернення помилково сплачених коштів, визнання дій протиправними державними органами, тощо.
Юрисконсульт
Торгово-промислова Палата Італії в Україні
10.2011 − 12.2011 (2 місяці)
Надання юридичної допомоги італійським компаніям, підприємствам та громадянам Італії, які заходять на ринок України та ведуть в Україні господарську діяльність відповідно до законодавства України.
Завідувач сектору правового забезпечення апарату Львівської облдержадміністрації, головний спеціаліст-юрисконсульт юридичного відділу апарату Львівської облдержадміністрації
Львівська обласна державна адміністрація
01.2008 − 10.2011 (3 роки 8 місяців)
Ведення претензійно-позовної роботи. Практично ведення юридичної роботи у всіх галузях права, оскільки мною надавались юридичні висновки керівництву облдержадміністрації за наслідками розгляду звернень юридичних осіб усіх форм власності, різних державних органів, органів місцевого самоврядування та фізичних осіб. Проведення перевірок суб'єктів господарювання та інших державних органів щодо виконання розпоряджень голови облдержадміністрації та усунення порушень у разі їх невиконання. Проведення різних перевірок райдержадміністрацій, міських, сільських рад, інших органів державної влади та юридичних осіб, щодо покладених на них виконання державних програм. Юридична робота по зверненнях, запитах народних депутатів України, міністерств Кабінету Міністрів України, Адміністрації Президента України, юридичних та фізичних осіб тощо.
Старший державний виконавець Галицького ВДВС ЛМУЮ, державний виконавець ВДВС Пустомитівського РУЮ
Львівське обласне управління юстиції
05.2005 − 01.2008 (2 роки 8 місяців)
Примусове виконання рішень судів та інших органів (посадових осіб). Проведення перевірки на підприємствах по виконанню рішень стосовно працюючих у них боржників, накладення арешту на майно боржника, опечатування, вилучення та його реалізація, конфіскація майна. Накладення арешту на рахунки у банках юридичних осіб та опис майна. Виконання рішення про виселення боржника та стягнення аліментів, подання орієнтування на затримання арештованого автомобіля та інші виконавчі дії.

Освіта

Львівський національний університет імені івана Франка
Правознавство
повна вища, 07.2002 − 02.2007 (4 роки 6 місяців)

Знання мов:

Російська - Професійний (експерт), Англійська - Початковий

Додаткова інформація

Особисті якості, хобі, захоплення, навички: Впевнений користувач МS Office, Internet, правових систем НАУ, ЛІГА ЗАКОН. Досвід роботи юриста здобутий у щоденній практичній діяльності (13 років досвіду). Одружений, не палю, можливі відрядження, наявність автомобіля. Хобі-спорт, музика.

Досвід роботи юристом на виробничому підприємстві (заводі), державних органах.

Ведення на підприємстві претензійно-позовної роботи, договірної роботи (складання та аналіз договорів поставки, купівлі-продажу, цивільно-правового характеру, оренди, надання послуг, зберігання, попередніх договорів, протоколів розбіжностей, протоколів про наміри, угод про розірвання договорів, про внесення змін до договорів, актів приймання-передачі майна, актів виконаних робіт тощо). Розроблення і оформлення наказів, розпоряджень, протоколів, рішень, посадових інструкцій на підприємстві. Реєстрація внесення змін до установчих документів підприємства, отримання Виписок, Витягів, Довідок з ЄДР. Супроводження перевірок державних органів на підприємстві, оскарження у вищестоящі органи та в суді їхніх аудиторських звітів, податкових повідомлень-рішень та інших актів, що стосуються господарської діяльності підприємства. Юридичний супровід виконання рішень судів органами виконавчої служби, які винесені на користь підприємства. Мною на користь заводу та інших юридичних осіб вигравались справи у господарських, адміністративних, цивільних судах щодо стягнення коштів, повернення майна, розірвання договору, усунення перешкод в користуванні виробничою площадкою, земельною ділянкою, виселення із орендованого нерухомого майна, позбавлення права користування житлом в гуртожитку, скасування аудиторського звіту, податкових повідомлень-рішень, повернення помилково сплачених коштів, визнання дій протиправними державними органами, тощо.

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору