UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Києві
  4. Резюме Специалист (руководитель) службы безопасности, охраны. в Києві
  5. Специалист (руководитель) службы безопасности, охраны.
Дане резюме вже не актуально.

Воно було збережено на сайті і поміщено в архів резюме в ознайомлювальних цілях.

Знайти схожі резюме

Специалист (руководитель) службы безопасности, охраны.

Заблоковано
 20 грудня 2017  Місто: Київ
Вік:59 років
Режим роботи:повний робочий день
Рубрики: Офісний персонал; Охорона, безпека; Керівництво
Готовий до відряджень

Досвід роботи

Займаємі посади:…….. Заступник директора, директор, радник президента.
Праця в групі компаній холдінгу ТОВ «Еверест», (ТОВ «М.D.M.», ТОВ «Комп`ютери.Периферія.Комплектуючі», ТОВ «Еверест-комп`ютерні технологі», «Еверест-інформаційні технології»).
01.2003 − 01.2016 (13 років )
Обов`язки на займаємих посадах: - Координація та контроль за роботою всіх підрозділів компанії, контроль і наставництво за підрозділами; - здійснення комплексу заходів націлених на забезпечення безпеки (в тому числі охорони) офісу та складських приміщень холдінгу; - взаємодія з підрядниками, надання власникові підприємства інформації про реальну ситуацію у підрозділах та на об`єктах; - представництво інтересів засновників компанії в різних державних та виконавчих службах; - робота з кадрами (підбору, прийому на роботу, контроль роботи). - контроль договірних обов`язків партнерів. - моніторинг фінансових витрат, з метою їх оптимізації. - протидія розкраданню матеріально-технічних цінностей, виявлення осіб схильних до розкрадання та передачі конфіденційної інформації стороннім особам; - реалізації заходів по запобіганню витоку інформації що містить комерційну таємницю. - забезпечення працездатності офісу великій компанії. Досвід керівництва і взаємодії з Сб (технічні знаряддя, забезпечення комплексної та особистої безпеки). - перевірка надійності партнерів підприємства; - робота над кризовими ситуаціями; - вивчення конкурентів підприємства; - виявлення і локалізації недобросовісної конкуренції по відношенню до підприємства; - боротьба з виробництвом та розповсюдженням контрафактної і фальсифікованої продукції, захист товарного знаку підприємства; - аналіз діяльності підрозділів підприємства; - опитування звільняющихся працівників підприємства; - робота з заявами працівників ( скарги і т. і.); - консультування співробітників підприємства з питань безпеки; - проведення бесід в підрозділах підприємства з питань особистої безпеки та нерозголошенні комерційної таємниці, а також відомостей конфіденційного характеру; - здійснення індивідуальних бесід з працівниками які здійснили порушення пропускного та об`єктового режиму, норм та правил поведінки; - своєчасне інформування керівництва о передумовах можливих конфліктних ситуаціях в колективах підприємствах; - супровід планових та позапланових перевірок здійснюваних правоохоронними і контролюючими органами; - організація та контроль за дотриманням всіх правових дій в діяльності правоохоронних органів у разі перевірки, виїмки, обшуку і т.і.; - врегулювання конфліктних ситуацій; - контроль вивозу готової продукції; - проведення службових розслідувань по факту посадових порушень, аварійних ситуацій, нестачі ТМЦ і т.і.; - документування результатів перевірок, підготовка аналітичних матеріалів;

Освіта

Академия СБУ
Контрразведка
, 01.2002 − 11.2002 (10 місяців)
Киевский институт народного хозяйства
Экономист
повна вища, 10.1984 − 10.1989 (5 років )

Знання мов:

Англійська  - Початковий

Додаткова інформація

Особисті якості, хобі, захоплення, навички: Знання ПК: впевненого користувача: Microsoft Word, Office, Excel, інтернет навички, E-malei і т. і.; Особисті якості: почуття відповідальності, дисципліни, можливість створити команду і організувати роботу, чітко встановити пріоритети у виконанні завдань з різних рівнів складності, пунктуальний, дипломатичні навички, досвід управління персоналом. Вимогливий до себе та оточуючих. Завжди націлений на конкретний результат, вміння працювати в команді і самостійно. Аналітичний склад розуму бачу причинно-наслідкові зв'язки процесів, оцінюю тенденції і ймовірності. У всякій справі прагну до порядку, дисципліни і пунктуальності. Здатен до швидкого прийняття рішень, керуючись логікою. Права категорії «В». Майор запасу СБ України.

· Оперативне управління фінансово-економічною та адміністративно-господарською діяльністю підприємства.

· Планування, організація, мотивація і контроль над діяльністю підприємства.

· Врегулювання криз та маркетинг.

· 10-річний досвід у забезпеченні економічної безпеки державними органами України.

· Знання основ економічної безпеки суб'єктів підприємницької діяльності.

· Навички в якості забезпечення внутрішньої і зовнішньої безпеки компанії.

· Взаємодія з правоохоронними органами для вирішення проблем ведення бізнесу.

· Організація управлінського обліку і контролю.

· Застосування управлінського обліку і контролю.

· Бюджетування, оптимізації бізнес-процесів.

· Формування управлінської команди, мотивація персоналу.


Мета пошуку роботи, побажання до місця роботи: Нахождение стабильной и перспективной работы.

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору