UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Києві
  4. Резюме Заступник начальника відділу в Києві
  5. Заступник начальника відділу
Дане резюме вже не актуально.

Воно було збережено на сайті і поміщено в архів резюме в ознайомлювальних цілях.

Знайти схожі резюме

Заступник начальника відділу

Заблоковано
  9 вересня 2020  Місто: Київ
Вік:40 років
Режим роботи:повний робочий день, часткова зайнятість
Рубрики: Наука, освіта, переклади; Офісний персонал; Сільське господарство, агробізнес
Готовий до відряджень

Досвід роботи

заступник Начальника гідрогеолого-меліоративного відділу
Басейнове управління водних ресурсів середнього Дніпра (Гідрогеологія, водні ресурси, геологія, екологія), Київ
08.2014 − 01.2020 (5 років 5 місяців)

Виконував науково-дослідну діяльність та обробляв науково-технічну інформацію, виробничо-адміністративні роботи, оформлення первинної документації, моніторинг зрошувальних та осушувальних земель; здійснення пошуково-наукових досліджень (мінеральної сировини, вод та ґрунтів); дослідження ґрунтів та гірських порід, моніторингом рівнів ґрунтових вод, режимними спостереженнями за рівнем ґрунтових вод, ремонтом свердловин; складанням протоколів вимірювання, ведення журналі і звітності. Перевіряв науково-виробничі матеріали згідно з нормативами СНиП, ДСТУ, ДБН. Проводив польові і ревізійні виїзди (геологічні, екологічні, ґрунтознавчі, гідрогеологічні і бурово-геологорозвідувальні роботи) та проводив камеральні роботи з обробкою матеріалів. Проводив моніторинг технічного стану гідротехнічних споруд і меліоративних систем та зрошуваних та осушуваних земель. науково-дослідну діяльність та обробляв науково-технічну інформацію. Планував і організовував науково-дослідної діяльності відділу. Обробляв наукові дані, аналізував та узагальнював звіти використання водних ресурсів, перевіряв їх достовірність. Брав участь у виробничих спеціалізованих виставках при Державному агентстві водних ресурсів України та надавав допомогу співробітникам в роботі по інших виробничих напрямкам. Отримав грамоту за сумлінню роботу. Був в активним членом профспілки. Надавав спецдозволи в водних ресурсах.

 Є рекомендації з даного місця роботи
Начальник пошуково-ревізійного загону
Науково-впроваджувальний центр при Українському державному геологорозвідувальному інституті (Геологія, гідрогеологія, екологія, ), Київ
10.2006 − 03.2012 (5 років 4 місяці)

Виконував оформлення первинної документації; дослідження ґрунтів та гірських порід, організація ремонту свердловин; складання актів відбору проб, протоколів вимірювання, ведення журналів і звітності; перевіряв науково-виробничі матеріали згідно з нормативами за ДСТУ; виконував науково-дослідну діяльність та обробляв науково-технічну інформацію. Проводив польові виїзди (геологічні, екологічні, пошуково-ревізійні, гідрогеологічні і бурово-геологорозвідувальні роботи). Обробляв, аналізував та узагальнював звіти використання геологічних ресурсів, перевіряв їх достовірність. Планував і організовував науково-дослідної діяльності відділу. Брав участь в суміжних напрямках роботи і надавав допомогу співробітникам по іншим напрямкам роботи. Отримав грамоту за сумлінну працю.

 Є рекомендації з даного місця роботи

Освіта

Київський національний університет імені Тараса Шевченка (Київ)
геологічний факультет; бакалавр геохімії, мінералогії та петрографії; спеціаліст з геології корисних копалин.
повна вища, 09.2001 − 06.2006 (4 роки 9 місяців)

Додаткова освіта

 Проходив курси підвищення кваліфікації в Державному Інституті управління та економіки водних ресурсів у 2016-2017 роках.
 Пройшов в 12.2019 році в Державному Інституті управління та економіки водних ресурсів, підвищення кваліфікації за темою «Державний облік водокористування та ведення державного водного кадастру», маю свідоцтво.

Знання мов:

Українська - Високий рівень (вільно), Російська - Високий рівень (вільно)

Додаткова інформація

Знання комп'ютера, програм: Досвідчений користувач ПК в MS Оffice: Word, Excel, Splan7.0. Використовував комп’ютерне обладнання та офісну техніку, займався переведення сканованих текстів в різні формати; базові знання документообігу та оформлення ділових листів. Розробляв науково-виробничу документацію, збирав інформацію об об’єктах в Інтернеті, Наукових фондах та Державних архівах. В програмах Word і Excel (набір і корекція тексту, таблиць, графіків); креслив свердловини та геологічні профілі у програмі Splan7.0. Виконував польові наукові дослідження, бурові, геологорозвідувальні та гідрогеологічні роботи. Проводив виробничо-адміністративні роботи, ревізійні польові виїзди по виробничим об’єктам та ділянкам.
Особисті якості, хобі, захоплення, навички: Сімейний стан: Розлучений, маю сина 7 років. Особисті якості: Порядний, відповідальний, ініціативний, готовність навчатися, серйозне ставлення до роботи, готовий до відряджень, не маю шкідливих звичок. Інша інформація: Киянин. Не був засуджений, до кримінальної та адміністративної відповідальності не притягався.
Мета пошуку роботи, побажання до місця роботи: Знайти роботу в Києві

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору