UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Києві
  4. Резюме Заведующий производством столовой в Києві
  5. Заведующий производством столовой
Дане резюме вже не актуально.

Воно було збережено на сайті і поміщено в архів резюме в ознайомлювальних цілях.

Знайти схожі резюме

Заведующий производством столовой

Заблоковано
 22 січня 2017  Місто: Київ
Вік:60 років
Режим роботи:повний робочий день
Рубрики: Ресторанний бізнес, кулінарія

Додаткова інформація

Особисті якості, хобі, захоплення, навички: ПК на рівні впевненого користувача (пакет MS Office, Internet, E-mail) досвід ведення адміністративно-управлінської роботи, управління персоналом, підбір кадрів Професійні якості: високий рівень працездатності, відповідальність дисципліна, охайність відсутність схильності до вирішення особистих питань в робочий час Знання мов: українська, російська вільно квітень2010- червень 2015 Дочірнє підприємство «Нафтогазобслуговування» Національної акціонерної компанії «Нафтогаз України» посада: начальник управління забезпечення громадського харчування та торгівлі ( у підпорядкуванні 30 осіб) -керування виробничою діяльністю управління; -організація роботи працівників, спрямоване на забезпечення високої якості виготовлення страв та високого рівня обслуговування споживачів; -контроль наявність супровідних документів на товари, що надходили від постачальників -контроль по складанню меню, калькуляційних та технологічних карток; Квітень 2010- Березень 2003 Філія «управління магістральних газопроводів «Київтрансгаз» м.Київ посада: завідувач виробництвом їдальні -ведення та обробка первинної документації по виробництву; -матеріальна відповідальність за продукти, що надходили на виробництво; -контроль якості виготовлених кулінарних страв. березень 2003- червень 2001 Філія «Управління магістральних газопроводів «Київтрансгаз» м.Київ посада: технолог громадського харчування їдальні - складання та розробка технологічних та калькуляційних карток; - контроль якості виготовлених кулінарних страв; - розробка нових кулінарних страв. червень 2001- серпень 1999 Філія «Управління магістральних газопроводів «Київтрансгаз» м.Київ посада: шеф-кухар 6-го розряду громадського харчування вересень1982- серпень 1999 Поліграфкомбінат «Україна» м.Київ посада: кондитер 5-го розряду2004-2007рр. «Київський університет ринкових відносин» Спеціалізація: облік і аудит (диплом магістра) 1979-1982рр. «Київське кулінарне професійно-технічне училище»

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору