Ваш надійний партнер в пошуку роботи та підборі персоналу
- Робота в Україні
- →
- Резюме
- →
- Резюме в Києві
- →
- Резюме Заведующий производством столовой в Києві
- →
Заведующий производством столовой
Дане резюме вже не актуально.Воно було збережено на сайті і поміщено в архів резюме в ознайомлювальних цілях.
Знайти схожі резюме Заведующий производством столовой
Заблоковано
22 січня 2017 Місто: Київ Вік:60 років
Режим роботи:повний робочий день
Рубрики: Ресторанний бізнес, кулінарія
Додаткова інформація
Особисті якості, хобі, захоплення, навички: ПК на рівні впевненого користувача (пакет MS Office,
Internet, E-mail)
досвід ведення адміністративно-управлінської роботи,
управління персоналом, підбір кадрів
Професійні якості: високий рівень працездатності, відповідальність
дисципліна, охайність
відсутність схильності до вирішення особистих питань в
робочий час
Знання мов: українська, російська вільно
квітень2010-
червень 2015 Дочірнє підприємство «Нафтогазобслуговування»
Національної акціонерної компанії «Нафтогаз України»
посада: начальник управління забезпечення громадського
харчування та торгівлі ( у підпорядкуванні 30 осіб)
-керування виробничою діяльністю управління;
-організація роботи працівників, спрямоване на
забезпечення високої якості виготовлення страв
та високого рівня обслуговування споживачів;
-контроль наявність супровідних документів на товари, що
надходили від постачальників
-контроль по складанню меню, калькуляційних та
технологічних карток;
Квітень 2010-
Березень 2003 Філія «управління магістральних газопроводів «Київтрансгаз»
м.Київ
посада: завідувач виробництвом їдальні
-ведення та обробка первинної документації по виробництву;
-матеріальна відповідальність за продукти, що надходили на
виробництво;
-контроль якості виготовлених кулінарних страв.
березень 2003-
червень 2001 Філія «Управління магістральних газопроводів
«Київтрансгаз» м.Київ
посада: технолог громадського харчування їдальні
- складання та розробка технологічних та калькуляційних
карток;
- контроль якості виготовлених кулінарних страв;
- розробка нових кулінарних страв.
червень 2001-
серпень 1999 Філія «Управління магістральних газопроводів
«Київтрансгаз» м.Київ
посада: шеф-кухар 6-го розряду громадського харчування
вересень1982-
серпень 1999 Поліграфкомбінат «Україна» м.Київ
посада: кондитер 5-го розряду2004-2007рр. «Київський університет ринкових відносин»
Спеціалізація: облік і аудит (диплом магістра)
1979-1982рр. «Київське кулінарне професійно-технічне училище»