UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Вакансії
  3. Вакансії в Білій Церкві
  4. Робота Інженер-механік в Україні
  5. Інженер-механік
Дана вакансія вже неактуальна.
Вона була збережена на сайті і поміщена в архів вакансій в ознайомлювальних цілях
Знайти схожі вакансії

Інженер-механік

Заблокована
15 000 грн.
 25 серпня 2022  Біла Церква 
Компанія: Земля Томилівська, ТОВ  (https://jobs.ua/company-zemlya-tomilvska-tov-361793) (Всі вакансії)
Рубрики:Транспорт, автосервіс; Виробництво; Ремонт техніки та предметів побуту

Побажання до співробітника

Освіта:повна вища
Досвід роботи:обов'язковий
Графік роботи:повний робочий день

Опис вакансії

Требования: Сільськогосподарському підприємству потрібен інженер-механік. Обов'язково - вища інженерна освіта (бажано - сільськогосподарського напряму), Досвід роботи в сільському господарстві від з-х років, гарні організаторські здібності, ініціативність, уважність.

Обязанности: Організація робіт з комплексної механізації, автоматизації, електрифікації і передових методів організації сільськогосподарського виробництва. Організація правильної експлуатації, технічного обслуговування, своєчасного планово-запобіжного і поточного ремонту машинно-тракторного та автомобільного парку, енергетичного, електротехнічного, слабострумного обладнання та інших основних засобів для підтримки їх у стані постійної технічної готовності. Організація зберігання машин і обладнання в неробочий період. Організація ведення технічної документації, своєчасне і правильне подання встановленої звітності. Вживання заходів з економного витрачання електроенергії, запасних частин, паливно-мастильних і ремонтних матеріалів у господарстві. Контроль додержання правил норм охорони праці, виробничої санітарії та протипожежного захисту.

Условия: Працевлаштування з дотриманням всіх норм чинного законодавства. Забезпечення транспортом і пальним за рахунок господарства. Можливе проживання на території господарства з харчуванням.

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *

Шукаєте роботу?

  VIP вакансії

Часто шукають

↑ Вгору