UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Вакансії
  3. Вакансії в Южному (Одеська обл.)
  4. Робота Водій автотранспортних засобів (автобуси) в Україні
  5. Водій автотранспортних засобів (автобуси)
Дана вакансія вже неактуальна.
Вона була збережена на сайті і поміщена в архів вакансій в ознайомлювальних цілях
Знайти схожі вакансії

Водій автотранспортних засобів (автобуси)

Заблокована
10 200 грн. + %
 21 лютого 2022  Южне (Одеська обл.) 
Компанія: ДП «Морський торговельний порт «Южний»  (https://jobs.ua/company-dp-morskiy-torgovelniy-port-yujniy-410515) (Всі вакансії)
Рубрики:Транспорт, автосервіс; Виробництво

Побажання до співробітника

Освіта: середньо-спеціальна
Досвід роботи:від року
Графік роботи:повний робочий день

Опис вакансії

вимоги:

громадянство України, придатність за станом здоров'я, повна або базова загальна середня освіта. Професійно-технічна освіта (навчальний заклад з підготовки водіїв автотранспортних засобів). Спеціальна підготовка за типовими навчальними планами і програмами підготовки водіїв автотранспортних засобів категорії "D" та кваліфікаційна атестація. Для водіїв, які мають посвідчення категорій "B" або "C", "B" і "C", - безперервний трирічний стаж керування відповідним автотранспортним засобом та відповідна підготовка на право керування автомобілями категорії "D" та відгуки про працю або схвальні характеристики.


обов'язки:

керує автомобільними транспортними засобами, які відносяться до категорії "D", за різних дорожніх умов. Виконує вимоги правил дорожнього руху, правил перевезень пасажирів та багажу. Забезпечує належний технічний стан автотранспортного засобу. Керує спеціальним обладнанням, яке встановлене на цих автотранспортних засобах. Перевіряє технічний стан автотранспортних засобів перед виїздом на лінію та після повернення з рейсу. Забезпечує справність обладнання автотранспортного засобу відповідно до вимог стандартів, що стосуються безпеки дорожнього руху і охорони навколишнього середовища. Подає автотранспортні засоби, призначені для перевезення пасажирів, на зупинки. Контролює дії пасажирів. Виконує регулювальні роботи. Заправляє автотранспортні засоби паливом та іншими експлуатаційними матеріалами. Оформлює дорожню документацію. Подає першу медичну допомогу потерпілим під час дорожньо-транспортної пригоди.

умови роботи:

на робочий день, прямий роботодавець, постійне працевлаштування, один із кращих колективних договорів в Україні, медичне страхування з можливістю оформлення страховки на членів родини, безвідсоткові позики, можливості професійного розвитку, участь у спортивних і розважальних заходах, проведення екскурсійних поїздок вихідного дня, санаторно-курортне лікування, корпоративні заходи і традиції ДП «МТП «Южний», оздоровлення дітей співробітників у дитячих оздоровчих центрах України та спортивних секціях міста Южне.

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *

Шукаєте роботу?

  Гарячі вакансії

Часто шукають

↑ Вгору