UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Вакансії
  3. Вакансії в Южному (Одеська обл.)
  4. Робота Машиніст крана (кранівник) в Україні
  5. Машиніст крана (кранівник)
Дана вакансія вже неактуальна.
Вона була збережена на сайті і поміщена в архів вакансій в ознайомлювальних цілях
Знайти схожі вакансії

Машиніст крана (кранівник)

Заблокована
10 899 грн. + %
 21 лютого 2022  Южне (Одеська обл.) 
Компанія: ДП «Морський торговельний порт «Южний»  (https://jobs.ua/company-dp-morskiy-torgovelniy-port-yujniy-410515) (Всі вакансії)
Рубрики:Будівництво, архітектура; Транспорт, автосервіс; Виробництво

Побажання до співробітника

Освіта: середньо-спеціальна
Досвід роботи:від двох років
Графік роботи:повний робочий день

Опис вакансії

вимоги:

громадянство України, придатність за станом здоров'я, професійно-технічна освіта. Підвищення кваліфікації та стаж роботи за професією машиніста крана (кранівника) 5 розряду не менше 1 року.


обов'язки:

Керує гусеничними, пневмоколісними та самохідними залізничними кранами вантажопідйомністю понад 25 т, оснащеними різними вантажозахоплювальними пристроями, під час виконання всіх видів робіт (окрім ремонтно-будівельних робіт). Керує гусеничними та пневмоколісними кранами вантажопідйомністю понад 10 т і самохідними залізничними кранами вантажопідйомністю понад 15 т, оснащеними різними вантажозахоплювальними пристроями, під час виконання будівельно-монтажних та ремонтно-будівельних робіт.

умови роботи:

на робочий день, прямий роботодавець, постійне працевлаштування, один із кращих колективних договорів в Україні, медичне страхування з можливістю оформлення страховки на членів родини, безвідсоткові позики, можливості професійного розвитку, участь у спортивних і розважальних заходах, проведення екскурсійних поїздок вихідного дня, санаторно-курортне лікування, корпоративні заходи і традиції ДП «МТП «Южний», оздоровлення дітей співробітників у дитячих оздоровчих центрах України та спортивних секціях міста Южне.

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *

Шукаєте роботу?

  VIP вакансії

Часто шукають

↑ Вгору