UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Вакансії
  3. Вакансії в Києві
  4. Робота Інжинер з загальнобудівельних робіт в Києві
  5. Інжинер з загальнобудівельних робіт
Дана вакансія вже неактуальна.
Вона була збережена на сайті і поміщена в архів вакансій в ознайомлювальних цілях
Знайти схожі вакансії

Інжинер з загальнобудівельних робіт

Заблокована
  2 листопада 2021  Київ 
Компанія: ООО "ТОП ХИЛС ИСТ ЮРОП"  (https://jobs.ua/company-ooo-top-hils-ist-yurop-1588197) (Всі вакансії)
Рубрики:Будівництво, архітектура

Побажання до співробітника

Освіта:не має значення
Досвід роботи:від п'яти років
Графік роботи:повний робочий день

Опис вакансії

Обов"язки :

- Відповідальний за весь розділ КЗ, загальнобудівельні роботи в тому числі: встановлення металопластикових конструкцій, дверей, улаштування покрівель, всі види гідроізоляцій, благоустрій, земляні роботи.  - Відповідальний з Охорони праці. 

- Здійснює від імені замовника технічний нагляд за виконанням будівельно-монтажних робіт і приймання закінчених об'єктів від підрядних будівельних організацій. Контролює хід виконання планів капітального будівництва, відповідність обсягів, термінів і якості будівельно-монтажних робіт, а також якості застосовуваних матеріалів, виробів, конструкцій затвердженої проектно-кошторисної документації, робочим кресленням, будівельним нормам і правилам, стандартам, технічним умовам, нормам охорони праці, вимогам пожежної безпеки. 

 - Бере участь у вирішенні питань про внесення у проекти змін у зв'язку з впровадженням більш прогресивних технологічних процесів, об'ємно - планувальних і конструктивних рішень, що забезпечують зниження вартості і поліпшення техніко - економічних показників об'єктів будівництва і реконструкції. 

- Бере участь у розгляді та узгодженні виникаючих в ході будівництва змін проектних рішень, оперативно вирішує питання по заміні при необхідності матеріалів, виробів, конструкцій ( без зниження якості будівельних об'єктів).

- Вивчає причини, що викликають зриви термінів і погіршення якості будівельно-монтажних робіт, вживає заходів щодо їх попередження та усунення. Здійснює технічне приймання закінчених будівельно-монтажних робіт і об'єктів , оформляє необхідну технічну документацію. 

- Бере участь у роботі комісій з приймання будівельних об'єктів і здачі їх в експлуатацію. Контролює якість усунення будівельними організаціями недоробок, дефектів у встановлені комісією терміни.
- Веде облік закінчених будівельно-монтажних робіт і готує необхідні дані для складання звітності про виконання планів капітального будівництва.



Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *

Шукаєте роботу?

  Гарячі вакансії

Часто шукають

↑ Вгору