UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Вакансії
  3. Вакансії в Рівному
  4. Робота Лікар фізичної та реабілітаційної медиціни в Україні
  5. Лікар фізичної та реабілітаційної медиціни
Відправити резюме

Лікар фізичної та реабілітаційної медиціни

Заблокована
 25 вересня 2023  Рівне 
Компанія: Рівненський фтизіопульмонологічний медичний центр  (https://jobs.ua/company-rvnenskiy-ftizopulmonologchniy-medichniy-tsentr-1621881) (Всі вакансії)
Рубрики:Медицина, фармацевтика

Контакти

Адреса:Ровно, вулиця Дворецька, 108

Побажання до співробітника

Освіта: середньо-спеціальна
Досвід роботи:бажано
Графік роботи:часткова зайнятість

Опис вакансії

вимоги повна вища освіта (магістр0 В ГАЛУЗІ ОСВІТИ "оХОРОНА ЗДОРОВ'Я", СПЕЦІАЛІЗАЦІЯ "мЕДИЦІНА" сПЕЦІАЛІЗАЦІЯ ЗА ФАХОМ "фІЗИЧНА ТА РЕАБІЛІТАЦІЙНА МЕДИЦІНА. За додатковою інформацією звертатися до відділу кадрв за адресою м. Рівне вул. Дворецька 108

Увага!

Шановні кандидати, звертаємо вашу увагу на платні номери телефонів з кодом 070 (700), 090 (900), а також на прямі короткі мобільні номери. Вартість хвилини розмови з таким номером може становити до 60 грн. Якщо Ви подзвонили за номером телефону вказаному в вакансії, а автовідповідач або людина що відповіла пропонує передзвонити на номер з таким кодом — переконливе прохання, не дзвоніть, щоб не стати жертвою телефонного обману!

Крім того, просимо вас остерігатися вакансій, де потрібне внесення заставної суми або страхового внеску. Пам'ятайте! Будь-яке вкладення коштів, яке потрібно від здобувача, в 90% випадків є шахрайством!

У разі виявлення подібної вакансії натисніть, будь ласка, на кнопку «Скарга», яка знаходиться під текстом кожної вакансії.

Давайте разом позбудемося шахраїв!

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *

Шукаєте роботу?

Часто шукають

↑ Вгору