UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Вакансії
  3. Вакансії в Ніжині
  4. Робота Головний інженер Ніжинського відділення в Україні
  5. Головний інженер Ніжинського відділення
Дана вакансія вже неактуальна.
Вона була збережена на сайті і поміщена в архів вакансій в ознайомлювальних цілях
Знайти схожі вакансії

Головний інженер Ніжинського відділення

Заблокована
14 870 грн.
 11 квітня 2017  Ніжин 
Рубрики:Будівництво, архітектура; Керівництво; Виробництво

Побажання до співробітника

Освіта:повна вища
Досвід роботи:від п'яти років
Графік роботи:повний робочий день

Опис вакансії

Требования:

Повна вища технічна освіта - магістр, спеціаліст.

Бажана спеціальність «Нафтогазова інженерія та технології».

Користувач ПК, MS Office (Word, Excel).

Обязанности:

Визначає технічну політику і напрями технічного розвитку газового господарства у визначеній зоні обслуговування.

Забезпечує необхідний рівень технічної підготовки газового господарства та його постійне зростання, підвищення його ефективності та продуктивності праці, скорочення матеріальних, фінансових і трудових витрат, раціональне використання виробничих ресурсів, високу якість та конкурентоспроможність робіт та послуг, що надаються, відповідність виробів, що випускаються, чинним державним стандартам, технічним умовам та вимогам технічної етики, а також їх надійність та довговічність.

Згідно із затвердженими бізнес-планами підприємства на рік та на перспективу керує розробленням заходів щодо реконструкції та модернізації газового господарства у зоні обслуговування, запобігання шкідливому впливу виробництва на навколишнє середовище, дбайливого використання природних ресурсів, створення сприятливих і безпечних умов праці.

Організовує розроблення і виконання планів упровадження нової техніки і технології, проведення організаційно-технічних заходів.

Забезпечує ефективність проектних рішень, своєчасну та якісну підготовку газового господарства, технічну експлуатацію, ремонт і модернізацію устаткування, досягнення високого рівня якості робіт та послуг, що надаються. Здійснює контроль за додержанням проектної, конструкторської і технологічної дисципліни, правил та норм з охорони праці, виробничої санітарії та пожежної безпеки, вимог природоохоронних, санітарних органів, а також органів, що здійснюють технічний нагляд. Забезпечує своєчасну підготовку технічної документації (креслень, специфікацій, технічних умов, технологічних карт тощо).

Координує роботу з питань атестації і раціоналізації робочих місць, метрологічного забезпечення, механоенергетичного обслуговування виробництва. Вживає заходів щодо вдосконалення організації виробництва, праці і управління на основі впровадження новітніх технічних та телекомунікаційних засобів виконання інженерних та управлінських робіт.

Організовує навчання та підвищення кваліфікації працівників і забезпечує постійне вдосконалення підготовки персоналу.

Керує діяльністю технічних служб підприємства, контролює результати їх роботи, стан трудової і виробничої дисципліни в підпорядкованих підрозділах.

Условия:

Випробувальний строк 3 місяці.

Перевага надається кандидатам, що проживають в одному із наступних населених пунктів: м. Ніжин, м. Бобровиця, м. Козелець, м. Куликівка, м. Носівка.

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *

Шукаєте роботу?

Часто шукають

↑ Вгору