UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Вакансії
  3. Вакансії в Запоріжжі
  4. Робота Головний спеціаліст-економіст в Україні
  5. Головний спеціаліст-економіст
Дана вакансія вже неактуальна.
Вона була збережена на сайті і поміщена в архів вакансій в ознайомлювальних цілях
Знайти схожі вакансії

Головний спеціаліст-економіст

Заблокована
12 000 грн.
 22 листопада 2021  Запоріжжя 
Компанія: Департамент ЖКГ та будівництва Запорізької ОДА  (https://jobs.ua/company-departament-jkg-ta-budvnitstva-zaporzko-oda-1618115) (Всі вакансії)
Рубрики:Офісний персонал

Побажання до співробітника

Освіта:повна вища
Досвід роботи:не вимагається
Графік роботи:повний робочий день

Опис вакансії

Вимоги: вища освіта за спеціальністю "Економіка", "Право" або "Публічне управління та адміністрування". Вільне володіння державною мовою. Без вимог до стажу роботи.

Обов'язки: Головний спеціаліст відділу:

1. Забезпечує практичне виконання заходів щодо реалізації державних та регіональних програм розвитку житлово-комунального господарства на території області.

2. В межах компетенції та повноважень бере участь у розробленні проектів нормативно-правових актів, державних програм.

3. У межах компетенції готує проекти розпоряджень голови облдержадміністрації, проекти обласних програм, проекти наказів департаменту, аналітичні інформаційні довідки, інші документи і матеріали.

4. Приймає, аналізує, узагальнює та надає до відомчого міністерства звітність про впровадження заходів з енергозбереження, стану житлового фонду та реалізації співвласниками права визначення форми управління багатоквартирними будинками.

5. Аналізує рівень оплати населення за житлово-комунального послуги та відстежує динаміку зростання або зменшення обсягів заборгованості за надані житлово-комунальні послуги.

6. Проводить аналіз, узагальнює та надає до відомчого міністерства та структурних підрозділів облдержадміністрації звітність про необхідність забезпечення житлом та вирішення питань соціального захисту внутрішньо переміщених осіб.

7. Організовує отримання в установленому порядку від органів місцевого самоврядування, місцевих органів виконавчої влади, структурних підрозділів облдержадміністрації, територіальних органів виконавчої влади, підприємств, установ, організацій статистичних та оперативних даних, звітів та інших матеріалів з питань, що належать до сфери діяльності відділу, необхідних для виконання посадових обов’язків.

8. Готує проекти відповідей на:

запити органів виконавчої влади, місцевих державних адміністрацій, органів місцевого самоврядування, а також підприємств, установ, організацій з питань, що стосуються його компетенції;

листи, скарги, звернення, запити про надання публічної інформації, які надійшли від громадян, громадських об’єднань, тощо.

9. Бере участь в організації проведення нарад, колегій, засідань робочих груп і комісій облдержадміністрації відповідно до компетенції та забезпечує підготовку необхідних інформаційних матеріалів.

Умови: посада державної служби, офіційне працевлаштування за результатами конкурсного добору, повна зайнятість, робота в офісі, заробітна плата і соціальне забезпечення відповідно до Закону України "Про державну службу".

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *

Шукаєте роботу?

  Гарячі вакансії

Часто шукають

↑ Вгору