UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Вакансії
  3. Вакансії в Тернополі
  4. Робота Головний спеціаліст відділу видатків місцевих бюджетів в Україні
  5. Головний спеціаліст відділу видатків місцевих бюджетів
Дана вакансія вже неактуальна.
Вона була збережена на сайті і поміщена в архів вакансій в ознайомлювальних цілях
Знайти схожі вакансії

Головний спеціаліст відділу видатків місцевих бюджетів

Заблокована
5 800 грн.
  3 січня 2023  Тернопіль 
Компанія: Головне управління казначейства у Тернопільській обл.  (https://jobs.ua/company-golovne-upravlnnya-kaznacheystva-u-ternoplsky-obl-1625170) (Всі вакансії)
Рубрики:Бухгалтерія, фінанси, облік/аудит

Побажання до співробітника

Освіта: незакінчена вища
Досвід роботи:не вимагається
Графік роботи:повний робочий день

Опис вакансії

Вимоги, побажання: 

1.Ведення бази даних мережі розпорядників та одержувачів бюджетних коштів обласного бюджету та змін до неї. Перевірка відповідностей мережі даним Єдиного реєстру та формування бази даних мережі установ.

2.Перевірка та здійснення обліку річного та помісячного розпису видатків, кредитування, фінансування, асигнувань обласного бюджету, у разі внесення змін до них – довідки про зміни до розпису обласного бюджету та введення даних розпису (довідки про зміни) до АС „Є-Казна”.

3. Здійснення обліку показників розпису обласного бюджету в АС "Є-Казна" в розрізі кодів програмної та економічної класифікації видатків місцевих бюджетів в частині міжбюджетних трансфертів.

4. Перевірка та опрацювання отриманих від головних розпорядників розподілів показників зведених планів загального фонду, розподіли показників зведених кошторисів, розподіли показників зведених планів асигнувань загального фонду місцевих бюджетів (за винятком надання кредитів з місцевих бюджетів), розподіли показників зведених планів надання кредитів із загального фонду місцевих бюджетів, розподіли показників зведених планів спеціального фонду місцевих бюджетів (за винятком власних надходжень бюджетних установ та відповідних видатків) та зведення показників спеціального фонду у розрізі розпорядників нижчого рівня та одержувачів бюджетних коштів відповідно до мережі.

5.Отримання та перевірка розпоряджень про виділення коштів із З(С)Ф обласного бюджету на наявність планових показників розпису в обліку рахунків головних розпорядників коштів та опрацювання розпоряджень. Здійснення перевірки розподілів виділених бюджетних асигнувань на правильність оформлення, відповідність мережі, наявності залишків та планових показників розпису асигнувань головних розпорядників коштів, розпорядників коштів нижчого рівня та взяття на облік.

Перевірка та опрацювання Паспортів бюджетних програм від головних розпорядників коштів обласного бюджету (наказів).

6.Здійснення контролю за зарахуванням реєстрів на відкриття асигнувань на рахунки позабалансового обліку. Здійснення контролю за своєчасністю проходження коштів по рахунках учасників розрахунків. Здійснення щоденного моніторингу стану проведення розрахунків та облік в розрізі адміністративно-територіальних одиниць, яким виділено субвенцію з державного бюджету.

7.Здійснення контролю за правильністю перерахування субвенцій та дотацій на дохідні рахунки місцевих бюджетів згідно платіжних доручень головних розпорядників коштів обласного бюджету (перевірка правильності оформлення платіжних доручень).

8.Застосування заходів впливу за порушення бюджетного законодавства в частині недотримання порядку та термінів подання мережі, (змін до неї) і розподілів показників зведених кошторисів та планів асигнувань.

9.Виконання інших доручень та завдань начальника Управління видатків бюджетів та міжбюджетних відносин та заступника начальника управління- начальника відділу видатків місцевих бюджетів та міжбюджетних відносин. Виконання посадових обов’язків головного спеціаліста Відділу на час тимчасової відсутності з поважних причин (відпустка, тимчасова непрацездатність, відрядження, тощо).

Обов'язки: 

Наявність вищої освіти ступеня не нижче молодшого бакалавра або бакалавра за рішенням суб'єкта призначення;

2. Вільне володіння державною мовою.

Умови: 

посадовий оклад — 5800 грн (у відповідності до постанови Кабінету Міністрів України №89 від 02.02.2022), надбавка за вислугу років та надбавка до посадового окладу за ранг державного службовця у відповідності до чинного законодавства України.

Строк призначення:

Посада є вакантною та безстроковою.

Особливості щодо вимог до займаної посади:

Указом Президента України від 24.02.2022 №64/2022 “Про введення воєнного стану в Україні”, затвердженого Законом України від 24.02.2022 №2102-ІХ, на території України введено воєнний стан, а Указом Президента України від 17.05.2022 №341/2022 “Про продовження воєнного стану”, затвердженого Законом України від 22.05.2022 №2263-ІХ, на території України продовжено воєнний стан на 90 діб. Закон України “Про правовий режим воєнного стану” №389-VIII від 12 травня 2015 року визначає зокрема і норму щодо умов призначення на посаду державної служби в період дії воєнного стану. Тому, кандидат, у разі прийняття на посаду державної служби під час воєнного стану, зобов'язаний з дня припинення чи скасування воєнного стану:

- але не пізніше шести місяців пройти конкурс на посаду державної служби;

- протягом трьох місяців пройти спеціальну перевірку, передбачену Законом України “Про запобігання корупції”, а також перевірку, передбачену Законом України “Про очищення влади”

-протягом трьох місяців подати декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, передбачену Законом України “Про запобігання корупції”(якщо такий документ не був поданий раніше);

- протягом трьох місяців подати документ про підтвердження рівня володіння державною мовою відповідно до Закону України “Про забезпечення функціонування української мови як державної” (якщо такий документ не був поданий раніше до установи).

Особисті якості, яким повинен бути наділений кандидат на посаду:

- цілеспрямованість;

- відповідальність;

- пунктуальність;

- дисциплінованість;

- комунікабельність;

- здатність до саморозвитку та навчання.

Гарантії працевлаштування:

- стабільна виплата авансу та заробітної плати;

- можливість виплат премій та надбавок за інтенсивність праці згідно з чинним законодавством України;

- соціальні гарантії на відпустки та соціальні виплати по тимчасовій втраті працездатності згідно з чинним законодавством України;

- можливість кар'єрного росту.

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *

Шукаєте роботу?

  VIP вакансії

Часто шукають

↑ Вгору