UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Вакансії
  3. Вакансії в Львові
  4. Робота ГІС експерт в Україні
  5. ГІС експерт
Дана вакансія вже неактуальна.
Вона була збережена на сайті і поміщена в архів вакансій в ознайомлювальних цілях
Знайти схожі вакансії

ГІС експерт

Заблокована
 21 грудня 2022  Львів 
Рубрики:Наука, освіта, переклади

Побажання до співробітника

Освіта:повна вища
Досвід роботи:від двох років
Графік роботи:вільний графік роботи

Опис вакансії

Ця посада є спільною пропозицією двох проєктів, спрямованих на збереження природи в Українських Карпатах. Незважаючи на те, що кожен із проєктів зосереджений на різних природоохоронних територіях (ПТ) у Карпатах, обидва проєкти мають спільну мету розробити високоякісні плани управління для своїх цільових територій на основі міжнародних стандартів і колективного підходу для врахування обґрунтованих інтересів відповідних зацікавлених сторін.Таким чином, обидва проєкти об'єднують свої зусилля для створення єдиного підходу до цієї роботи з планування управління в Карпатах.

Важливою частиною процесу планування управління є розробка надійних карт біотопів, оскільки вони надають відповідну інформацію для розробки стратегій управління та планів дій. З цією метою обидва проєкти прагнуть залучити одного експерта з ГІС, який підтримуватиме розробку високоякісних карт біотопів. Експерт повинен безпосередньо координувати свою роботу з роботою чотирьох експертів із картування біотопів (біологів/екологів), щоб досягти цього результату до кінця 2023 року.


Вимоги:

  • Досвідчений користувач QGIS та/або ArcGIS (професійний досвід не менше 3 років)
  • Досвід ручного оцифрування даних земної поверхні на основі відкритих супутникових знімків (Google Satellite, Bing, ESRI та ін.)
  • Досвід інтерпретації аерофотознімків
  • Розуміння шарів лісового господарства України, виготовлених Укрдержліспроєктом
  • Розуміння баз даних
  • Досвід налаштування мобільних ГІС-колекторів даних (наприклад, QField)
  • Володіння англійською на рівні B2 або вище
  • Підтверджений досвід роботи або досліджень, пов’язаних із ГІС (публікації в міжнародних рецензованих наукових журналах та / або національних фахових наукових журналах; перелік попередніх реалізованих проєктів тощо)
  • Підтверджений досвід роботи з картування біотопів
  • Додаткова перевага: знання ключових біотопів Українських Карпат, особливо в контексті інтерпретації супутникових знімків

Обов’язки:

ГІС допомога у картуванні біотопів для 12 природоохоронних територій.

Створення полігонів, що окреслюють межі різних типів біотопів у масштабі більше 1:10000.

У результаті спільної роботи ГІС експерта і експертів з картування біотопів мають бути створені наступні карти біотопів і відповідні ГІС:

  • На основі класифікації біотопів з Національного каталогу біотопів України (2018)
  • На основі класифікації біотопів з Переглянутого Додатку I до Резолюції № 4 (1996) Бернської конвенції щодо біотопів, які знаходяться під загрозою зникнення, з використанням класифікації біотопів EUNIS.

З детальними вимогами до позиції та технічним завданням можна ознайомитись за посиланням snpa.in.ua/pershochergovi-zahody/ 


Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *

Шукаєте роботу?

  VIP вакансії

Часто шукають

↑ Вгору