UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Вакансії
  3. Вакансії в Києві
  4. Робота Журналіст, кореспондент, редактор в Києві
  5. Журналіст, кореспондент, редактор
Дана вакансія вже неактуальна.
Вона була збережена на сайті і поміщена в архів вакансій в ознайомлювальних цілях
Знайти схожі вакансії

Журналіст, кореспондент, редактор

Заблокована
 12 грудня 2022  Київ 
Компанія: Єрко Медіа Прес  (https://jobs.ua/company-rko-meda-pres-1621680) (Всі вакансії)
Рубрики:ЗМІ, TV, Радіо

Побажання до співробітника

Освіта:не має значення
Досвід роботи:не вимагається

Опис вакансії

Вакансія Журналіст/Кореспондент/Редактор від 05.04.2022 р. — Простими словами — Коротко та по суті! 

Перш ніж Нам надсилати Своє Резюме/Телефонувати/Писати… Задайте, будь ласка, Собі звичайне просте Запитання!.. Чим Ви для Громадського ЗМІ — можете бути Корисні? — Унікальні? — Цікаві? 

. Інфа для Тих Здобувачів/Кандидатів — у кого Немає РЕЗЮМЕ! .. Дзвонити Нам і забирати Наш час — Немає потреби! — Вам будуть Не раді — Ви одразу потрапите до Чорного Списку! 

ДАЛІ:

В Міжнародне інформаційне агентство «ЄРКО МЕДІА ПРЕС» — потрібні Журналісти/Кореспонденти/Редактори у різних областях України! 

Міжнародне інформаційне агентство «ЄРКО МЕДІА ПРЕС» — офіційно зареєстроване у Міністерстві Юстиції України — від 29.11.2021 року. Власник/Засновник ІнформАгентства — Микола Миколайович ЄРКО. _Більше інформації, Ви можете побачити на офіційному нашому сайті, вказаному на цьому сайті — або в Реєстрі України. 

У зв’язку з ЖАХЛИВИМИ подіями/Війна/Вбивство Наших Людей-Дітей й так далі., в Нашій з Вами Країні — та майже зруйнованою Економікою! .. Все пішло Не так, як планувалося/Повинно було почати працювати ІА «ЄРКО МЕДІА ПРЕС»

У зв’язку з цим Умови прості — та поки що такі: 

якщо Ви хочете Себе спробувати/Виявити в Офіційній Журналістиці — зробити Собі Ім'я/Кар'єру в Журналістиці — або бажаєте підтримувати Свій статус Майстерність:

Пишіть! Дзвоніть — Будемо розмовляти — Домовлятися! 

Відступ від теми: 

На початковому розвитку Компанії у в будь-якій сфері, а в цьому випадку Інформаційного Агентства — як правило шансів на Успіх багато у Тих — хто починає працювати — на початковому розвитку Компанії!

Завжди відкриті та готові розглянути/Обговорити — всі Ваші Пропозиції, Побажання та Ваше бачення роботи у цих нових Реаліях життя! 

Микола ЄРКО 

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *

Шукаєте роботу?

  VIP вакансії

Часто шукають

↑ Вгору