UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Вакансії
  3. Вакансії в Києві
  4. Робота Картограф, топограф, геодезист, землевпорядник в Києві
  5. Картограф, топограф, геодезист, землевпорядник
Дана вакансія вже неактуальна.
Вона була збережена на сайті і поміщена в архів вакансій в ознайомлювальних цілях
Знайти схожі вакансії

Картограф, топограф, геодезист, землевпорядник

Заблокована
8 000 грн.
 26 вересня 2017  Київ 
Рубрики:Охорона, безпека; Будівництво, архітектура

Побажання до співробітника

Освіта:повна вища
Досвід роботи:не вимагається
Графік роботи:повний робочий день

Опис вакансії

від 8 000 грн.

Військова частина А3796, картографічний центр

Державний сектор

  • Регион:Киев

Вимоги: Наявність вищої освіти рівня бакалавр та вище за фахом геоінформаційні системи, геодезія, фотограмметрія, землевпорядкування чи картографія, військова підготовка (наявність звання офіцера запасу) або нестримне бажання проходити військову службу в Збройних Силах України, вік від 27 до 35 років (якщо є строкова служба, то вік може бути і меншим), вміння виконувати геодезичні роботи з використанням сучасних приладів та програмного забезпечення, добра фізична підготовка та придатність до військової служби за станом здоров'я (особи, які виявляють бажання проходити військову службу на зазначених посадах та будуть відібрані комісією військової частини, в разі відсутності в них військового звання офіцера запасу проходять атестування за яким їм присвоюється первинне військового звання молодшого лейтенанта та укладають контракт на 5 років).

Обов'язки: Виконання топогеодезичних, землевпорядкувальних, картографічних робіт та обов'язків військової служби на посадах офіцерського складу.

Умови роботи: нормований робочий день та тиждень. Стабільна заробітна плата від 8000 грн. з поступовим ростом (+ виплата компенсації за піднайом житла від 1400 грн., щорічні виплати допомоги на оздоровлення). Забезпечення військовою формою та повний соціальний пакет гарантований Законодавством України (кар'єрний ріст, можливість отримати постійне житло за рахунок держави, здобуття права на пенсійне забезпечення після 25 років служби), за бажанням є можливість переведення для подальшого проходження військової служби в інші населенні пункти України.

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *

Шукаєте роботу?

  Гарячі вакансії

Часто шукають

↑ Вгору