UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Вакансії
  3. Вакансії в Києві
  4. Робота Кухар в Києві
  5. Кухар
Дана вакансія вже неактуальна.
Вона була збережена на сайті і поміщена в архів вакансій в ознайомлювальних цілях
Знайти схожі вакансії

Кухар

Заблокована
15 000 грн.
  8 листопада 2017  Київ 
Рубрики:Ресторанний бізнес, кулінарія; Готельний бізнес

Побажання до співробітника

Освіта:не має значення
Досвід роботи:від року
Графік роботи:повний робочий день

Опис вакансії

Вимоги: Робота кухаря в кейтеринговій компанії, на різдвяному ярмарку в Києві на Софіївській пл., в подальшому можливий контракт на постійній основі. тел. 0673130803 питати Андрія Федоровича

Умови роботи: Термін проведення ярмарки з 16.12-14.01 . Технічні дні 13-15 грудня 15-16 01 . Оплата праці буде проводитись за схемою ставка плюс 1 відсоток від обороту та бонуси і премії за хорошу роботу та за старшого точки. Працювати будемо на Софії та Михайлівській площі. Для не місцевих, проживання, харчування, доїзд за рахунок фірми, для жителів Києва, харчування, доїзд в святкові дні, також за рахунок фірми. Всіх працівників буде забезпечено фірмовим зимовим одягом.

Обов’язки: Віддається перевага працівникам, які мають досвід роботи в закладах швидкого харчування, кухарі, які мають реальний досвід. Так само можемо запропонувати роботу мангальщикам на тих самих умовах. Працівники з меншим досвідом будуть працювати на видачі та формуванні замовлень.

Для всіх працівників потрібні такі навички; вміння поводитися з вагою, платіжним терміналом, вміння швидко рахувати в умі, без калькулятора, Приємної зовнішності, привітна, комунікабельна (спілкування з клієнтами є дуже важливим).

Якщо в Вас є такі вміння і здібності, Ви хоче отримати хороші враження, досвід та гроші дзвоніть, пишіть.

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *

Шукаєте роботу?

  VIP вакансії

Часто шукають

↑ Вгору