UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Вакансії
  3. Вакансії в Львові
  4. Робота Кухар у новий ресторан Jam Cafe в Україні
  5. Кухар у новий ресторан Jam Cafe
Дана вакансія вже неактуальна.
Вона була збережена на сайті і поміщена в архів вакансій в ознайомлювальних цілях
Знайти схожі вакансії

Кухар у новий ресторан Jam Cafe

Заблокована
20 000 грн.
  1 червня 2023  Львів 
Компанія: 23.ресторани   (https://jobs.ua/company-23restorani-1627797) (Всі вакансії)
Рубрики:Ресторанний бізнес, кулінарія

Побажання до співробітника

Освіта:не має значення
Досвід роботи:не вимагається
Графік роботи:позмінна робота

Опис вакансії

Перш ніж розповісти про самі вакансії, ознайомимо вас з нами, адже ми ресторанна компанія з Івано-Франківська.

Називаємось “23.Ресторани” і нам 13 років. Хочемо відкрити саме 23 ресторани, або і більше :-) Наші заклади всі атмосферні, затишні. Ми дуже любимо те, чим займаємось, і наша місія робити наших гостей радісними та щасливішими. Познайомитись з нашими цінностями, командою та закладами можна на нашому сайті 23restorany.ua/ або в інстаграмі @23restorany (лінк на заклади в описі профілю). Ми знаємо, що вам захочеться побувати в кожному з них :-)

А зараз ми відкриваємо ресторан та бар у м. Львів. Де? У красивому, естетичному місці. Це на території (колись у минулому) заводу повидла, по вул.Хмельницького 124, з виглядом на Високий замок. Тепер це величезний сучасний мистецький простір, з назвою Jam Factory Art Center (зайдіть на сторінку їх, там є що подивитись). І наші заклади стануть частиною цього простору, чому ми безмежно радіємо.

Отже, наші заклади:

Jam Cafe — це про їжу, десерти та випічку. Тут будуть сніданки цілий день, вишукані вечері та добірка натуральних вин. Ми збережемо свої принципи та підходи до продукту та сервісу: відкритість, безкомпромісна якість, естетика в смаку та інтер'єрі, щирість та любов до гостей.

Jam Bar — це затишний бар на мансардному поверсі давньої вежі з каміном та терасою улітку. Це місце для щирих розмов та смачного алкоголю.

Наразі відбуваються останні приготування закладів до роботи (практично вже все готове до запуску, тільки чекаємо на всякі дозволи:). Тераси (а там їх буде аж 3) уже готують до прийому гостей.

Відкриття закладів буде у вересні. Та ми уже відкриваємо деякі вакансії для людей, які готові для навчання, стажування та роботи до серпня, переїхати в Івано-Франківськ. Для нас це важливо, адже, щоб передати наш вайб та любов до того, що ми робимо, хочемо вас “покусати” ?

Якими ми бачимо наших працівників:

  • Кухарі з захопленням люблять готувати та хочуть в майбутньому рости професійно. Ми любимо навчати, та очікуємо уже розуміння, як працювати на кухні в ресторані.

  • Офіціанти — приймають та турбуються про кожного гостя, наче в себе вдома. Люблять спілкуватись понад усе, та дарувати радість. Досвід роботи не так важливий, як поділяти наші цінності.

  • Бармени — справжні майстри по виготовленню коктейлів та ідеального капучино.

  • Кондитери та пекарі — не уявляють свого життя без солодощів та запашної випічки. Справжні французькі круасани, здобні булочки, хліб на заквасці та багато вишуканої випічки чекатимуть вас. Очікуємо, що досвід ви маєте.

Як ми бачимо навчання-стажування:

  • спершу ми зустрінемось для співбесіди;

  • якщо все пройшло успішно, чекаємо вас у Івано-Франківську де ви будете навчатись і працювати з нашими командами в наших ресторанах близько 2-х місяців.

  • а в серпні повертаєтесь у Львів у ваш уже готовий ресторан та готуєтесь до грандіозного відкриття Jam Cafe та Jam Bar

Важливо:

  • Проживання в Сан-Франківську ми оплачуємо (так люблячи ми називаємо наш Івано-Франківськ)

  • Стажування та роботу оплачуємо до моменту відкриття ресторану згідно політик компанії: стажування на процесі, до 2-х тижнів, а далі, згідно моделей зарплат наших діючих ресторанів

Познайомитись з новим містом, підзаробити та відпочити, навчитись новому (у нас є чому навчитись) — цікаво? Телефонуйте (...33, ...77) або пишіть відправити резюме). І наш hr-менеджер Влада Фейчук залюбки поспілкується та відповість на всі запитання)

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *

Шукаєте роботу?

  VIP вакансії

Часто шукають

↑ Вгору