UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Вакансії
  3. Вакансії в Маріуполі
  4. Робота Маркетолог в Україні
  5. Маркетолог
Дана вакансія вже неактуальна.
Вона була збережена на сайті і поміщена в архів вакансій в ознайомлювальних цілях
Знайти схожі вакансії

Маркетолог

Заблокована
 13 березня 2018  Маріуполь 
Компанія: ООО «Эпицентр К»  (https://jobs.ua/company-ooo-epitsentr-k-45359) (Всі вакансії)
Рубрики:Реклама, маркетинг, PR

Побажання до співробітника

Освіта:повна вища
Досвід роботи:від року
Графік роботи:повний робочий день

Опис вакансії

Національна мережа будівельно-господарських гіпермаркетів «Епіцентр К» у зв’язку з розширенням, оголошує конкурс на заміщення вакантної посади Маркетолога

Основні обов’язки:Збір та аналіз необхідної комерційно-економічної інформації. Постійний моніторинг галузевого ринку та нових тенденцій. Реалізація плану маркетингових заходів. Проведення акційних заходів. Ведення звітності.

Вимоги до кандидата:Освіта: вища (маркетинг, економіка). Досвід роботи: на аналогічній посаді. Знання ринку будівельних матеріалів. Впевнений користувач ПК: MS Office, 1С, Internet. Готовність до відряджень.

Професійні навики:Стратегічне планування. Знання основ ділового спілкування. Досвід організації маркетингових досліджень і аналізу ринку, знання відомих брендів. Знання основних технологічних і конструктивних особливостей, характеристик і споживчих властивостей продукції, що реалізується.

Знання мов: Українська — обов’язково (на рівні ділового спілкування, листування.

Особисті якості: Активність,вміння самостійно приймати рішення і відповідати за них. Організаторські здібності, вміння лобіювати інтереси компанії, стересостійкість.

Ми гарантуємо:Можливість розвиватись в команді професіоналів. Можливість самореалізації. Високу стабільну заробітну плату + бонуси за результатами роботи. Корпоративні заходи (відпочинок, свята, спорт).

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *

Шукаєте роботу?

Часто шукають

↑ Вгору