UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Вакансії
  3. Вакансії в Львові
  4. Робота Маркетолог, менеджер з туризму в Україні
  5. Маркетолог, менеджер з туризму
Дана вакансія вже неактуальна.
Вона була збережена на сайті і поміщена в архів вакансій в ознайомлювальних цілях
Знайти схожі вакансії

Маркетолог, менеджер з туризму

Заблокована
4 000 грн.
 10 лютого 2018  Львів 
Рубрики:Реклама, маркетинг, PR

Побажання до співробітника

Освіта:не має значення
Досвід роботи:не вимагається
Графік роботи:повний робочий день

Опис вакансії

Требования: Маркетолог? Тоді ми чекаємо Вас у своїй команді!

Тільки маркетологи знають, в чому істинний результат їх роботи! А скільки разів Вам приходилося доводити своєму начальству, що Ви не просто так сидите в соціальних мережах, а робите це по роботі? Як часто Вам доводилося давати пояснення за десятки «незрозумілих» і типу «непотрібних» вкладкох у Вашому браузері? Чи стикалися Ви з ситуацією, коли Вам потрібно було створити крутющу маркетингову стратегію, років так на 5 вперед і при цьому не використовувати взагалі ніякого бюджету? Загалом, якщо все це Ви зараз прочитали з жахом і не хочете більше опинятися в такій ситуації, то Вам – в Online Bistro!

В нашій команді маркетолог – головний співробітник!

Щоб Ви зрозуміли, як ми ставимося до маркетологів, ми процитуємо Стіва Джобса: «Коли компанії розростаються до мультімілліардних корпорацій, вони втрачають свою ідеологію. Між тими, хто управляє компанією, і тими, хто виконує роботу, вклинюється товстий прошарок менеджерів середньої ланки. Таким чином, зв'язок з продуктом і пристрасть в роботі над ним втрачаються. А творцям – єдиним, кому справді не наплювати на свій продукт – доводиться переконувати п'ять рівнів керівництва, що вони роблять саме те, що потрібно.».

Online Bistro – це не туристичне агентство і навіть не туристичний оператор. Ми – це щось більше! Результат нашої роботи – це справжнє рішення, прорив у сфері туристичного бізнесу. У нас об'єдналася команда справжніх профі, яка прагне до того, щоб почати диктувати свої правила всьому туристичному світу. Ну як? Амбітно? Сподіваємося, Ви з нами! Якщо Ви ставите перед собою високі цілі і хочете, щоб Ваше ім'я стало відомо, щоб Ви, як маркетолог, були ще більш затребуваними – нам по дорозі!

Чому ж ми закохані в маркетологів і хочемо отримати кращого в свою команду:

• Ми знаємо, що Ви не вмієте читати думки, але проводите ефективні маркетингові дослідження.

• Ми впевнені, що Ви можете правильно інтерпретувати отримані дані і легко визначите нашу цільову аудиторію.

• Ми сподіваємося, Ви з легкістю розпишете стратегію і розповісте нам, ЩО робити!

Так-так! Все саме так! Ми хочемо працювати з Вами не для того, щоб розповідати Вам, що робити! Ми хочемо, щоб Ви направляли нас і примножували позитивні результати нашої роботи!

Що Ви повинні вміти і що ми готові дати взамін!

Тут ми повинні написати, якими професійними якостями Ви, як маркетолог, повинні відрізнятися. АЛЕ! Ми не будемо цього робити! Ми готові працювати з кожним, хто впевнений

у своїй професійній спроможності, хто прагне до високих результатів. Скажімо так: готові розглянути ми будь-яку кандидатуру (до речі, навіть якщо у Вас немає величезного досвіду). Натомість ми готові дати:

• Класну роботу в дуже незвичній команді (ми поспішаємо жити і розвиватися, давайте з нами!).

• Нові знайомства, десятки і навіть сотні нових корисних знайомств.

• Подорожі в різні країни світу (щоб Ви остаточно закохалися в наш продукт).

• Найрізноманітніші завдання (Вам не доведеться нудьгувати на роботі ні секунди).

• Гідну оплату праці (ми не скупимся, а ЗП узгоджуємо на співбесіді).

Не витрачайте свій час на пошук ідеального місця роботи. Його не існує! Є тільки такі місця, де Ви можете розкрити себе як професіонал і отримувати задоволення від того, що Ви робите. З Online Bistro Ви будете з величезною радістю йти на роботу і з не меншою радістю йти додому! З нами буде цікаво і дуже продуктивно! Ми чекаємо на Ваші резюме!


Обязанности: просування туристичного продукту

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *

Шукаєте роботу?

  VIP вакансії

Часто шукають

↑ Вгору