UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Вакансії
  3. Вакансії в Німеччині
  4. Робота Медсестра в Німеччину в Україні
  5. Медсестра в Німеччину
Дана вакансія вже неактуальна.
Вона була збережена на сайті і поміщена в архів вакансій в ознайомлювальних цілях
Знайти схожі вакансії

Медсестра в Німеччину

Заблокована
40 000 грн.
  4 січня 2021  Німеччина 
Компанія: BWE Ukraine Patronage Service  (https://jobs.ua/company-bwe-ukraine-patronage-service-1574989) (Всі вакансії)
Рубрики:Медицина, фармацевтика; Робота за кордоном

Побажання до співробітника

Освіта: середньо-спеціальна
Досвід роботи:від двох років
Графік роботи:повний робочий день

Опис вакансії

ЗАПРОШУЄМО ДО СПІВПРАЦІ КВАЛІФІКОВАНИЙ МЕДПЕРСОНАЛ

Ми — BWE Ukraine Patronage Service — український філіал німецької компанії, яка шукає кваліфікованих українських медпрацівників для офіційної роботи у німецьких клініках та домах пристарілих.

Ми реалізуємо проект — «AUSBILDUNGSAKADEMIE • BWE UKRAINE» — Центр підготовки опікунів та медсестер у Німеччину. Завданням цього центру є навчання німецької мови майбутніх працівників (опікунів та медперсоналу); підготовка медсестер та фельдшерів до визнання фаховості в Німеччині та отримання відповідного німецького диплому із подальшим працевлаштуванням у Німеччині.

Дана програма є безкоштовною для всіх учасників і включає три етапи:

ЕТАП 1:Курс німецької мови до рівня В2

Мовний курс, який організовує та оплачує компанія БВЕ Україна Патронаж Сервіс, розділений на чотири окремі етапи за відповідними рівнями:

  • Онлайн курс А1 (2 місяці, 5 днів у тиждень — по 2,5 год щодня)
  • Онлайн курс А2 (2 місяці, 5 днів у тиждень — по 2,5 год щодня)
  • Онлайн курс В1 (2 місяці, 5 днів у тиждень — по 2,5 год щодня)
  • Онлайн курс В2 (2 місяці, 5 днів у тиждень — по 2,5 год щодня)
  • Очне навчання — підговка до здачі мовного іспиту на знання німецької мови при Gothe Institute або ÖSD. Цей курс відбуватиметься у місті Жовква протягом одного місяця. Навчання проходитиме 5 днів на тиждень по 5 годин у день. Проживання та харчування учасників під час цього курсу оплачує наша компанія.

Для учасників участь безкоштовна. Але між компанією та учасником підписується попередній договір про майбутню співпрацю.

Кожен учасник курсів може вивчати мову до рівня В2 без перерв, здати іспит і одразу приступати до наступного етапу — навчання та визнання у Німеччині.

Учасники також мають змогу переривати навчання і робити перерву між мовними курсами, тобто, закінчивши один рівень вивчення мови приступати до наступного етапу не одразу, а лише через певний час. При цьому, в учасників також буде змога поїхати у Німеччину на роботу опікункою, що дозволить заробити кошти та познайомитись з реальною живою німецькою мовою. Після повернення в Україну — учасник одразу може приступити до вивчення наступного рівня мови.

Кошти, пов’язані з першою спробою здачі мовного іспиту на рівень В2 при Goethe-Institute або ÖSD (бл.175 євро за особу) — за рахунок нашої компанії. Всі інші спроби — за рахунок учасника. Протягом етапу вивчення мови будуть нотаріально завірятися усі Ваші документи та направлятися в Німеччину на узгодження. Результатом цього етапу має бути володіння німецькою мовою на достатньому рівні та наявність сертифікату В2.Тут важливо: сумлінно навчатися!

ЕТАП 2: Підготовчий курс у Німеччині до здачі фахового іспиту по темі «медсестринство»

Тривалість курсу: 3−6 місяців (теорія -175 годин). Далі — 2,5 місяці практики у німецьких лікарнях, клініках, домах пристарілих або в інших профільних організаціях.

Фінансова складова етапу:

  • Проїзд у Німеччину та назад на Україну — за рахунок роботодавця
  • Оплата підготовчого курсу у Німеччині — за рахунок роботодавця
  • Проживання і харчування під час навчання в Німеччині — за рахунок роботодавця
  • Під час цього етапу ми оплачуємо учасникам стипендію 100 євро
  • Кошти на іспит — за рахунок роботодавця.

Результатом цього етапу має бути успішно зданий іспит по фаховості медсестри та отримання відповідного німецького диплому.

ЕТАП 3: Працевлаштування

Після здачі екзамену Ви можете бути одразу ж працевлаштовані як визнана медсестра в Німеччині; документ про визнання диплому отримаєте протягом наступних 4−8 тижнів, який буде виданий урядом певної федеративної Землі. Працевлаштування відбуватиметься на основі Закону Німеччини про емігрантів (німецький контракт, німецька робоча віза, соціальні гарантії і т.д.). З Вами будуть укладені 3−5-тирічні контракти. Наші клієнти гарантують Вам довготривале працевлаштування (можливе працевлаштування з перервами (наприклад по 3−4 місяці, щоб можна було достатньо часу проводити з родиною в Україні) або ж тривале працевлаштування із ПМЖ).

Умови майбутніх трудових відносин (за умови праці періодами):

  • Робочий час: — 40год./тиждень (174год./місяць)
  • Зарплата: від1.325 EUR нетто (чистими) на місяць при 40-год. робочому тижні. Кожна понаднормова година оплачуватиметься додатково.
  • Соціальне і медичне страхування: AOK
  • При цьому — проживання і харчування працівника оплачує роботодавець.
  • Заїзд та виїзд також організовується та оплачується працедавцем.• 1,67 днів відпустки на місяць — оплачується працедавцем.
  • Ви укладатимете повноцінний трудовий договір згідно німецького законодавстваі.

Перед стартом участі у програмі ми підписуємо разом із Вами попередній договір, де обумовлюються усі взаємні зобов’язання. Ми беремо на себе юридичний обов’язок оплатити і організувати все, що описано вище. Ви ж берете на себе обов’язок пройти програму і в майбутньому підписати з нами трудовий контракт на умовах, не гірших, ніж описані вище. Якщо особа після проходження курсу відмовляється підписати з нами трудовий договір без поважних на це причин — вона зобов’язана повернути нам усі кошти, витрачені на її навчання, а також пеню у розмірі 15%.У випадку, якщо особа сумлінно вчилася, але здати необхідні іспити не вдалося —то ми пропонуємо також укласти трудовий договір з нами, але вже у сфері опіки за хворими в Німеччині, а не у сфері медсестринства.

В свою чергу, ми — група компаній БВЕ — беремо на себе зобов’язання — в будь якому випадку (незалежно від результатів іспитів) працевлаштувати Вас щонайменше на 5 років. Тобто, якщо Ви почнете співпрацю з нами — Ви маєте гарантію, що будете забезпечені добре оплачуваною роботою якнайдовше (гарантія працевлаштування). Ми готові вкладати у наших працівників великі кошти з надією на майбутню результативну співпрацю!

Ви повинні бути певні, що ми турбуємося про наших працівників і намагаємося створювати максимально комфортні умови співпраці. Ми прагнемо, щоб наші працівники мали стале бажання з нами співпрацювати і були горді, що є партнерами саме нашої групи компаній! Це наше бажання і тому ми діємо саме так, щоб досягти цього результату.

Вимоги до кандидатів:

  • Закінчена освіта за спеціальністю «Медична сестра» або «Фельдшер»
  • Сильна мотивація
  • Готовність інтенсивно вчитися, щоб опанувати німецьку мову в короткі терміни
  • Досвід роботи по фаховості буде Вашою перевагою
  • Вік до 50 років
  • Навички роботи в команді

Ми з нетерпінням очікуємо на Ваші заявки!

Ми будемо раді відповісти на Ваші запитання по телефону та в письмовій формі.

Наші контакти:

Телефони: +38 (067) 672 15 00 або +38 (067) 816 10 05

Електронна пошта: [відгукнутися]

Сайт: bwe.com.ua

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *

Шукаєте роботу?

Часто шукають

↑ Вгору