UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Вакансії
  3. Вакансії в Чернігові
  4. Робота Інженер (механік цеху) в Україні
  5. Інженер (механік цеху)
Дана вакансія вже неактуальна.
Вона була збережена на сайті і поміщена в архів вакансій в ознайомлювальних цілях
Знайти схожі вакансії

Інженер (механік цеху)

Заблокована
15 000 грн.
 21 травня 2020  Чернігів 
Компанія: Папернянський кар’єр скляних пісків, ТОВ  (https://jobs.ua/company-papernyanskiy-karr-sklyanih-pskv-tov-397781) (Всі вакансії)
Рубрики:Виробництво

Побажання до співробітника

Освіта:не має значення
Досвід роботи:від року
Графік роботи:повний робочий день

Опис вакансії

Требования: Досвід роботи з промисловим обладнанням (конвеєри, живильники, вентилятори, спіральні класифікатори, чашевий класифікатор, шламові насоси, запірна арматура, компресори, повітродуйки, пневмосистеми, ваги, підіймальні механізми та інше технологічне обладнання);

Знання побудови та улаштування промислового обладнання вітчизняного та закордонного виробництва, вміння читати креслення, вміння працювати з комп`ютером, знання сучасних методів ремонту, застосування сучасних матеріалів при ремонті та експлуатації обладнання (клеєння гумових стрічок конвеєрів, систем змащення, пневматичних систем та інше).

Обязанности: Забезпечує безаварійну і надійну роботу всіх видів устаткування цеху, його правильну експлуатацію, своєчасний якісний ремонт та технічне обслуговування, проводить роботи з модернізації і підвищення економічності ремонтного обслуговування обладнання. Здійснює технічний нагляд за станом і ремонтом захисних пристроїв на механічному устаткуванні, будівель і споруд цеху. Організовує підготовку календарних планів (графіків) огляду, перевірок і ремонту устаткування, замовлення матеріалів необхідних для планово-запобіжних і поточних ремонтів, запасних частин, інструменту тощо, розроблення паспортів на устаткування, специфікацій на запасні частини та іншої технічної документації.

Условия: Робота на об'єкті за адресою: Чернігівська обл, Ріпкинський р-н, с. Олешня. Трансфер мікроавтобусом з м. Чернігів. 40 годинний робочий тиждень.

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *

Шукаєте роботу?

Часто шукають

↑ Вгору