UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Вакансії
  3. Вакансії в Києві
  4. Робота Менеджер проектів з протидії відмиванню коштів в Києві
  5. Менеджер проектів з протидії відмиванню коштів
Дана вакансія вже неактуальна.
Вона була збережена на сайті і поміщена в архів вакансій в ознайомлювальних цілях
Знайти схожі вакансії

Менеджер проектів з протидії відмиванню коштів

Заблокована
 18 квітня 2018  Київ 
Компанія: Центр протидії корупції  (https://jobs.ua/company-tsentr-protid-korupts-1579639) (Всі вакансії)
Рубрики:Юриспруденція, право; Керівництво

Побажання до співробітника

Освіта:повна вища
Досвід роботи:обов'язковий
Графік роботи:повний робочий день

Опис вакансії

Ви управлятиме некомерційним соціальним проектом “публічна база даних політичних діячів (pep.org.ua)”, що є унікальною національною базою даних ПЕПів (публічних діячів).

Проект направлений на ускладнення можливостей українським публічним діячам відмивати підозрілі корупційні активи через українські та міжнародні фінансові установи, а також користуватися злочинно набутими статками за кордоном; покликаний ініціювати адміністративні перевірки та кримінальні провадження щодо корумпованих ПЕПів та їх можливих корупційних активів за кордоном.

В основі проекту лежить оновлення та синхронізація бази ПЕПів з відкритими даними державних реєстрів; підготовка складних аналітичних матеріалів, підкріплених доказами в синергії з іншими поточними проектами організації, зокрема ukr.aw; та їх комунікація з українськими та переважно іноземними стейкхолдерами.

Окрім того, ви розроблятимете та прийматимете участь в міжнародних адвокаційних кампаніях, направлених на протидію відмивання брудних грошей з країн, що розвиваються, в країни Західного Світу. Зокрема, Ви працюватимете з такими правовими інструментами, як стандарти ФАТФ, Глобальний Акт Магнітського, Директиви ЄС з протидії відмивання грошей, міжнародне санкційне законодавство.

Ви координуватиме роботу аналітиків, юриста та ІТ менеджера проекту. Ваші адвокаційні та комунікаційні дії будуть розроблятися та узгоджуватися спільно з командою кращих в країні експертів-практиків у сфері адвокації та комунікації.

Детальні обов’язки:

  • Координація наповнення широкої бази ПЕПів, яка основана на синхронізації даних з відкритими державними реєстрами, їх аналітичній обробці, перекладу, оновлення.
  • Координація заповнення глибоких профілів ПЕПів та аналітичних бріфів, їх верифікації, перекладу.
  • Управління портфоліо фінансових установ, які є користувачами базою. Робота над збільшенням користувачів в Україні та за кордоном.
  • Узгодження методології наповнення бази, розробка політик та керівних принципів функціонування бази відповідно до міжнародних стандартів.
  • Координація підготовки заяв, звернень в іноземні контролюючі та правоохоронні органи (спільно з виконавчим директором)
  • Координація комунікації проекту (спільно з виконавчим директором та комунікаційним менеджером ЦПК)
  • Адвокація рішень та законодавчих змін на національному та міжнародному рівні (за координації з виконавчим директором та спільно з адвокаційними та комунікаційними експертами Центру)

Менеджер проектів буде звітувати виконавчому директору організації, який спрямовуватиме та наглядатиме за діяльністю проекту.

На цій посаді Ви отримаєте можливість швидкого професійного росту на національному та міжнародному рівні. Ви працюватиме в ціннісній команді, яка об’єднала зусилля експертів різних секторів задля змін правил гри в державі.

Вимоги:

  • Досвід управління проектами
  • Знання українського та міжнародного законодавства/стандартів у сфері комплаєнсу та протидії легалізації доходів, отриманих злочинним шляхом
  • Вільне володіння англійською мовою (письмова та розмовна)
  • Високі аналітичні, комунікаційні та презентаційні здібності
  • Високий рівень самоорганізації, вміння працювати під тиском та у короткі строки
  • Вища освіта у галузі права, економіки або інших гуманітарних наук
  • Уміння працювати в команді
  • Іноземна освіта – плюс
  • Досвід громадської та соціальної роботи – плюс

Своє резюме та мотиваційний лист надсилайте на antac.ua @ gmail.com. Обов'язково вкажіть тему листа "менеджер проектів з протидії відмиванню коштів"!

Вакансія відкрита до моменту виявлення професіонала, який відповідатиме очікуваним вимогам і буде готовий виконувати описані завдання. Поспішайте – first sent, first served.

На співбесіди кандидати запрошуються в порядку надходження заявок.

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *

Шукаєте роботу?

Часто шукають

↑ Вгору