UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Вакансії
  3. Вакансії в Чорткові
  4. Робота Молодший інспектор в Україні
  5. Молодший інспектор
Дана вакансія вже неактуальна.
Вона була збережена на сайті і поміщена в архів вакансій в ознайомлювальних цілях
Знайти схожі вакансії

Молодший інспектор

Заблокована
8 500 грн.
 13 травня 2021  Чортків 
Компанія: Чортківська установа виконання покарань №26  (https://jobs.ua/company-chortkvska-ustanova-vikonannya-pokaran-26-1577469) (Всі вакансії)
Рубрики:Охорона, безпека

Побажання до співробітника

Освіта:середня
Досвід роботи:не вимагається
Графік роботи:позмінна робота

Опис вакансії

Требования: Чортківська установа виконання покарань (№26) запрошує осіб чоловічої статі для проходження служби на посадах молодших інспекторів відділу режиму і охорони.

Основними вимогами до вакантних посад є: проходження служби в ЗСУ ( або без проходження служби в ЗСУ по сімейних обставинах), вік від 18 до 45 років, добрий стан здоров’я, відсутність судимостей кандидата, позитивні характеристики по місцю навчання, служби та проживання.

Особам, які проходять службу в УВП надається 30-ти денна оплачувана відпустка, термін якої збільшується в залежності від збільшення вислуги років та отримують матеріальну допомогу на оздоровлення. Працівники мають право вступити на навчання до вищих навчальних закладів ДКВС України; більш ранній, у порівнянні з цивільним населенням, вихід на пенсію та інші соціальні гарантії передбачені Законом України «Про Національну поліцію».

Детальну інформацію можна отримати за тел. ...70. (відділ кадрів), моб. 096 248 51 03, або безпосередньо звернутись по адресу: вул. Л. Українки, 3, м.Чортків, з 8.00 до 17.00 годин.

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *

Шукаєте роботу?

  Гарячі вакансії

Часто шукають

↑ Вгору